PASIŪLYMAS MEDIKAMS - Kelionė po kvapų pasaulį

Kvapai žadina mūsų emocijas, vaizduotę, prisiminimus. Mane cinamono kvapas pasodina prie Kalėdų stalo, jazminų - nukelia į vaikystę, o levandų – primena kelionę į Prancūziją. Leiskitės į  100 procentų natūralių kvapų kelionę savo namuose kartu su kvapų ekspertėmis iš „BIOCOS academy“ . Įsigiję šią kvapų kelionę, ne tik atrasite naujus ir pažįstamus kvapus, bet ir susikursite natūralius kvepalus.

Atraskite kvapų pasaulį, pasirinkdami vieną iš „BIOCOS academy“ rinkinių :

  • "Nuotykių ieškotojams"  ( rinkinį sudaro: elektrinis kvapų difuzorius eterinių aliejų garinimui, gaivūs namų kvepalai su lazdelėm BIO OASIS NO. 3, aromaterapinis oro gaiviklis „Be streso“, eterinių aliejų krepšelis (12 kokybiškų terapinių eterinių aliejų difuzoriui ir kvapų kūrimui), eterinių aliejų gidas, aliejinių kvepalų maišymo instrukcija su receptu ir buteliuku)
  •  "Ramybės oazė" ( rinkinį sudaro: elektrinis kvapų difuzorius eterinių aliejų garinimui, emocija balansuojantys namų kvepalai su lazdelėm BIO OASIS No.4, aromaterapinis oro gaiviklis „Gaivūs namai“, eterinių aliejų krepšelis (12 kokybiškų terapinių eterinių aliejų difuzoriui ir kvapų kūrimui), eterinių aliejų gidas, aliejinių kvepalų (maišymo instrukcija su receptu ir buteliuku)

Rinkinio vertė – 200 eur

"Kelionę po kvapų pasaulį" galite įsigyti agentūroje "Kelionių fėjos"  ( labas@kelioniufejos.lt , 8663 54434) 

 

Kaip pasinaudoti " "Atostogos medikams" pasiūlymu? 

1. Užsakymą siųskite labas@kelioniufejos.lt nurodydami, kurią kvapų kelionę pasirinkote : "Nuotykių ieškotojams"  ar "Ramybės oazė". 

2. Užsakymo metu nurodykite savo telefono numerį ir mediko licenzijos/ kupono numerį.  

3. Gaukite rinkinius ir "Kvapų kelionės žemėlapį" į namus. 

4. Likite sveiki ir atraskite kvapų pasaulį namuose.