Kvepalai - kodėl rinktis natūralius?

Ar žinojote, kad...

... gamintojas neprivalo atskleisti komercinių kvepalų formulės, todėl, priešingai nei kosmetikos gamintojai, nenurodo kvepalų sudėties;
... komerciniuose kvepaluose neretai naudojami ftalatai (cheminė medžiaga, kuri ardo endokrininę (hormonų), reprodukcinę sistemą, gali įtakoti kepenų, inkstų, plaučių pažeidimus);
... kadangi ftalatai nenurodomi etiketėje, jų atsitiktinio naudojimo neįmanoma išvengti;
... ypatingai ftalatų turėtų vengti besilaukiančios moterys, nes ftalatai lengvai pasiekia gimdą ir daro neigiamą įtaką kūdikio formavimuisi.

Tradiciškai kvepalai gaminami maždaug taip: paimamas, pavyzdžiui, rožių eterinis aliejus, natūraliai turintis apie 300 skirtingų cheminių medžiagų, iš kurių ekstrakcijos būdu parfumeris išskiria tik jam naudingus ir sumaišo su dirbtiniais kvapais, taip sukurdamas kvepalus.

Džiaugiamės galėdami Jums pasiūlyti 100 % natūralius botaninius kvepalus, pagamintus iš grynų eterinių aliejų ir aromatinių augalinių medžiagų, kuriuose nėra jokių cheminių medžiagų, todėl jie nekenkia mūsų sveikatai.

BIOCOS academy – 100% natūralių botaninių kvepalų gamintoja. Kvepalų bazėje tik natūralus kviečių etanolis, o kvapo formulėje – natūralios aromatinės medžiagos. BIOCOS academy sukurti natūralūs kvepalai susilieja su Jūsų asmeniniu odos kvapu ir tampa išskirtiniai. Botaniniai kvepalai - tavo unikalumui atskleisti!