Cinko oksidas

Cinko oksidas

Cinko oksidas naudojamas apsaugai nuo saulės, dekoratyvinės kosmetikos gamyboje bei riebios, spuoguotos odos priežiūrai.

PREKĖS INFORMACIJA

Cinko oksidas dažniausiai naudojamas dekoratyvinės kosmetikos ir apsauginių priemonių nuo UV spindulių gamyboje. Cinko oksidas – tai balti smulkūs milteliai, atspindintys ir išsklaidantys žalingus UVA ir UVB spindulius.

Cinko oksidas galite maišyti su augaliniais aliejais, į veido ir kūno kremus. 7 % cinko oksido sukuria 5-10 SPF apsaugą, 12 % oksido – 10-15 SPF apsaugą, įmaišius 20 % - apsauga bus apie 20 SPF. Cinko oksidą galima maišyti kartu su titano dioksidu norint sustiprinti apsaugą nuo saulės.

Taip pat šie milteliai naudojami riebios, spuoguotos odos priežiūrai. Juos galite maišyti su arbatmedžio eteriniu aliejumi ir tepti ant spuogo, įmaišyti į veido kaukes. Cinko oksidas turi antiseptinių ir priešuždegiminių savybių, mažina paraudimą, bėrimus, veikia sutraukiančiai. Taip pat naudojamas kūdikių odelės priežiūrai nuo iššutimų, vystiklinių bėrimų. Cinko oksidą maišykite su aliejais ar gerai išsuktais kietaisiais sviestais iki 10 % mišinyje.

Biocos academy parduotuvės
Vilnius
BIOCOS academy
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  nedirba

VII:  nedirba

BIOCOS academy
Verkių g. 31C, Vilnius (Outlet Park) 09108 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-19:00

VII:  10:00-15:00

Kaunas
BIOCOS academy
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  10:00-14:00

VII:  nedirba

Partneriai
Mielai atsakysime į visus kylančius klausimus