Kavos pupelių CO2 ekstraktas

4,55 €

-30%

6,50 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

Apie prekę

Komentarai

Botaninis pavadinimas: Coffea arabica L.

Kilmės šalis: Italija


Ekologiškame kavos pupelių CO2 ekstrakte yra gausu antioksidantų, todėl šį ekstraktą rekomenduojama naudoti kosmetikos priemonėse, skirtose prieš odos senėjimą. Tai saugi, netoksiška ir nedirginanti odos priemonė, turinti taip pat didelį kiekį anti-mutagenų ir anti-kancerogeninių medžiagų, esančių skrudintose kavos pupelėse. O puikus kavos aromatas veikia kaip geros ir energingos dienos užtaisas! 

Kavos pupelių CO2 ekstrakte yra kofeino - junginio, kuris yra diuretikas, turintis stimuliuojantį poveikį. Dėl šių priežasčių šį ekstraktą verta įtraukti į anticeliulitines kūno priežiūros priemones. Kofeinas, naudojamas kosmetikos priemonėse, lokaliai apsaugo nuo pernelyg didelio riebalų kaupimosi ląstelėse.

Aromatas: juodos kavos su dūmo prieskoniu, stiprus, turtingas.

Puikiai dera su: cinamonu, gvazdikėliais, imbieru, jazminu, labdanu, levandomis, pačiule, pipirmėte, sandalmedžiu, vanile.

Susisiekite su mumis