Nakvišų aliejus

6,40 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

Apie prekę

Komentarai

Oenothera biennis

Nerafinuotas, šalto spaudimo

Kilmės šalis: Kinija

Nakvišų sėklos savyje turi iki 25 % būtinų riebiųjų rūgščių, tarp kurių - linolio rūgštis (LA) ir gama-linoleno rūgštis (GLA). Šios rūgštys priklauso Omega-6 riebiosioms rūgštims.

Nepakeičiamos polinesočiosios Omega-3 ir Omega-6 riebalų rūgštys yra būtinos daugeliui medžiagų apykaitos procesų.

Nakvišų aliejuje, be kitų naudingų medžiagų, yra ir vitamino E.

Nakvišų aliejaus nauda

Nakvišų aliejus ypač naudingas odai - tinka mažinti odos paraudimams ir niežuliui. Rekomenduojamas sausai arba jautriai, sudirgusiai odai.

Aliejus tinka probleminių vietų priežiūrai tiek suaugusiems, tiek vaikams. Nakvišos naudingos esant spuogams. Nakvišų aliejus veikia raminamai.

Nakvišų aliejus naudojamas anti-age kosmetikoje kaip priemonė nuo raukšlių.

Saulėje nudegus odą, rekomenduojama tepti nakvišų aliejumi, kuris padės sumažinti odos jautrumą, raudonį ir natūraliai padrėkins.

Dėmesio! Nakvišų aliejus turėtų būti laikomas šaldytuve, jį reikėtų saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Netinkamas vidiniam naudojimui

Nakviša natūraliai paplitusi Šiaurės ir Pietų Amerikoje. Vaistinė nakviša - dvimetis augalas, kuris yra unikalus savo turtinga sudėtimi ir nuo seno naudojamas ne tik odos priežiūrai, bet ir gydymui. Į Europą nakviša buvo atvežta XII amžiuje kaip stebuklingas augalas, galintis išgydyti nuo visų ligų. Šio augalo žiedai išsiskleidžia vakarais, todėl ji ir vadinama nakviša.

Patogesniam aliejaus naudojimui galite įsigyti pompą-dozatorių.

Susisiekite su mumis