Jonažolių fitolis

6,40 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

Apie prekę

Komentarai

Hypericum perforatum

Kilmės šalis: Vokietija

Jonažolių fitolis – tai raudonos spalvos jonažolių žiedų maceratas saulėgrąžų aliejuje.

Dėl ypatingos cheminės sudėties, jonažolės nuo seno vadinamos „žole nuo 99 ligų“.  Ši vaistažolė sėkmingai naudojama tiek medicinoje, tiek ir kosmetologijoje.

Jonažolių aliejaus naudojimas kosmetikos priemonėse:

  • probleminei, išsausėjusiai, mišriai ar riebiai odai;
  • saulėje nudegusiai odą;
  • po skutimosi.

 Kosmetikos receptų su jonažolių fitoliu rasite čia.

Patogesniam aliejaus naudojimui galite įsigyti pompą-dozatorių.

Susisiekite su mumis