Ekologiškų burnočių sėklų CO2 ekstraktas

8,00 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

SVARBU ŽINOTI

Kiekis 10 ml.
ODOS TIPAS Sausa, Brandi, Jautri
Kosmetikai ir masažams Veido kosmetikai, Priešraukšliniai, Regeneruojamieji
Pagal naudojimo būdą Veido kosmetikai
Sertifikavimas Ekologiškas, Kosher ir HALAL sertifikuotas
KOSMETINĖS SAVYBĖS Antioksidantai, Drėkinamasis, Regeneruojamasis, Anti-age, Elastingumą gerinantis, Odos spalvą lyginantis

APIE PREKĘ

ATSILIEPIMAI

Ekologiškų burnočių sėklų CO2 ekstraktas, stabilizuotas rozmarinų antioksidantu. CO2 ekstrakcija išsaugo vertingąsias augalo savybes.

Ekologiškų burnočių CO2 ekstraktas, išgautas naudojant tik anglies dioksido dujas ir nenaudojant jokių sintetinių priedų. Tyrimai atskleidė burnočių sėklų apsaugines savybes prieš UVA spindulius. Tyrimo metu taip pat nustatyta, kad naudojant kosmetikos priemonę, kurioje yra bent 0,1% burnočių ekstrakto, odą veikiantys UVA spinduliai neturi neigiamos įtakos kolageno gamybai.

Burnočių sėklų CO2 esktraktas teigiamai veikia odos barjerinę funkciją, sudėtyje esantis skvalenas saugo odą nuo išsausėjimo, mažina uždegiminius procesus, neutralizuoja laisvuosius radikalus, skatina kolageno sintezę, saugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio.

Naudojant priemones su burnočių ekstraktu oda jaučiasi gaivesnė, švelnesnė, lygesnė. Šis ekstraktas labiausiai rekomenduojamas itin sausai, jautriai, atopinio dermatito paveiktai odai

Šiame burnočių sėklų aliejuje gausu polinesočiųjų rūgščių, ypač linolo rūgties, skvaleno ir vitamino E. Dėl sudėtyje esančio skvaleno burnočių sėklų ekstraktas greitai susigeria į odą, taip pat gerina odos elastingumą.

 

Sertifikatai:

BIO, KOSHER, HALAL, COSMOS

 

Literatūra:

P. Manninen, E. Häivälä, S. Sarimo, H. Kallio : Distribution of microbes in supercritical CO2 extraction of sea buchthorn (Hippophae rhamnoides) oils : Zeitschrift für Lebensmitteluntersuchung und -Forschung / Springerverlag (1997) 204: 202-205
D.M Martirosyan, L. A Miroshnichenko, S. N Kulakova, A. V Pogojeva, V. I Zoloedov : Amaranth oil application for coronary heart disease and hypertension : Lipids in Health and Disease 2007, 6:1
Jay Whelan, Kevin Fritsche : Linoleic Acid : Adv Nutr. 2013 May; 4(3): 311?312.
Zih-Rou Huang, Yin-Ku Lin and Jia-You Fang : Biological and Pharmacological Activities of Squalene andRelated Compounds: Potential Uses in Cosmetic Dermatology : Molecules 2009, 14, 540-554

 

Masažiniams aliejams siūlome naudoti 5-10 % CO2 ekstrakto su norimu baziniu aliejumi (simondsijų ar frakcionuotu kokosų aliejumi). Veido priežiūrai siūlome naudoti 1-10% CO2 ekstrakto su norimu baziniu aliejumi (pvz., erškėtuogių).

 

Ingredients: Amaranthus Caudatus (Amaranthus) Seed Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract

Susisiekite su mumis