Agurklių sėklų CO2 ekstraktas

7,00 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

SVARBU ŽINOTI

Kiekis 10 ml.
ODOS TIPAS Normali, Sausa, Brandi
Kosmetikai ir masažams Veido kosmetikai
Pagal amžiaus grupes Besilaukiančioms/nėščiosioms, Gimdyvėms/žindančioms, Kūdikiams, Vaikams 2-5 metų
Pagal naudojimo būdą Naudoti ant odos, Veido kosmetikai
Sertifikavimas Kosher ir HALAL sertifikuotas
KOSMETINĖS SAVYBĖS Vaikams, Antioksidantai, Drėkinamasis, Regeneruojamasis, Anti-age, Elastingumą gerinantis, Maitinamasis

APIE PREKĘ

ATSILIEPIMAI

Agurklių sėklų CO2 ekstraktas, stabilizuotas rozmarinų antioksidantu. CO2 ekstrakcija išsaugo visas vertingąsias augalo savybes.

Agurklių sėklų CO2 ekstraktas išgautas naudojant tik anglies dioksido dujas ir nenaudojant jokių sintetinių priedų.

Agurklių sėklų CO2 ekstraktas yra vienas prabangiausių odos ekstraktų dėl jame esančios itin didelės Omega 6 rūgšties koncentracijos. Omega 6 rūgšties mūsų organizmas negamina, ją gauname tik iš išorės, todėl ji itin svarbi gerai odos b8klei palaikyti. Agurklių sėklų CO2 ekstraktas ekomenduojamas sausai odai, esant aknei, seborėjiniam dermatitui, šerpetojančiai odai, padeda sumažinti priešlaikinio senėjimo požymius, nes stimuliuoja odos ląstelės gyvybinius procesus, skatina regeneraciją.

Agurklių sėklų CO2 ekstraktą naudokite kūdikių pleiskanų minkštinimui ir pašalinimui. Naudokite 5% ekstrakto koncentraciją baziniame augaliniame aliejuje.

Dėl trumpo agurklių aliejaus galiojimo laiko, rekomenduojame rinktis agurklių CO2 ekstraktą, kuris turi net daugiau šio augalo naudingųjų savybių.

Masažiniams aliejams siūlome naudoti 5-10 % CO2 ekstrakto su norimu baziniu aliejumi (simondsijų ar frakcionuotu kokosų aliejumi). Veido priežiūrai siūlome naudoti 1-10% CO2 ekstrakto su norimu baziniu aliejumi (pvz., erškėtuogių).

Agurklių CO2 naudingos savybės

Ingredients: Borago Officinalis (Borage) Seed Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract

Susisiekite su mumis