Frankincenso CO2 ekstraktas, 5 g.

11,00 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 1 premijos tašką. Jūsų krepšelyje bus 1 taškas kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,30 €.

BA3005-5

SVARBU ŽINOTI

Poveikis emocijoms Balansuoja/harmonizuoja, Ramina/atpalaiduoja
Poveikis aplinkai Valantys/dezinfekuojantys, Antivirusiniai
Kosmetikai ir masažams Veido kosmetikai, Priešraukšliniai, Regeneruojamieji, Priešuždegiminiai
Pagal išgaunamas augalo dalis Balzaminiai/dervų
Tinka gyvūnams Šunims
Pagal naudojimo būdą Eteriniai aliejai garinimui/difuzoriams, Naudoti ant odos, Inhaliacijoms, Veterinarijai, Veido kosmetikai, Parfumerijai
Sertifikavimas Laukinių augalų
Parfumerinė nata Bazinė nata
Išgavimo būdas Ekstrakcija
KOSMETINĖS SAVYBĖS Regeneruojamasis, Anti-age, Elastingumą gerinantis

APIE PREKĘ

ATSILIEPIMAI

Bot. Boswellia carterii

Parfumerinė nata: Bazinė, Fiksatorius

Reikšminga frankincenso istorija prasidėjo prieš tūkstančius metų – jis buvo naudojamas gydomuosiuose preparatuose, parfumerijoje, smilkalų gamyboje, ritualinėse ceremonijose.

Terapinės savybės:
Idealiai tinka meditacijai, nuramina mintis, atpalaiduoja. Mišiniuose su pušimi ar citrina palengvina kvėpavimą.

Parfumerinės savybės:
Frankincenso CO2 ekstraktas pasižymi aiškiu, sodriu, išskirtiniu aromatu. Ypatingai vertinamas parfumeriniuose mišiniuose, kaip puikus fiksatorius.

Kosmetinės savybės:
Frankincenso CO2 ekstraktas ypač vertinamas odos priežiūros gaminiuose. Labiausiai tinkamas brandžiai odai, mažina raukšlių atsiradimą.


Susisiekite su mumis