Kmynų (egiptinių) eterinis aliejus

3,00 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

SVARBU ŽINOTI

Poveikis emocijoms Tonizuoja
Poveikis aplinkai Valantys/dezinfekuojantys, Antivirusiniai
Kosmetikai ir masažams Virškinimui, Priešuždegiminiai, Spazmolitiniai
Pagal išgaunamas augalo dalis Vaisių, uogų
Pagal naudojimo būdą Eteriniai aliejai garinimui/difuzoriams, Naudoti ant odos, Inhaliacijoms
Parfumerinė nata Vidurinė nata
Išgavimo būdas Distiliavimo

APIE PREKĘ

ATSILIEPIMAI

Sinonimai: tikrasis šventkmynis, ažgonas, vaistinis amis

Lotyniškas pavadinimas: Trachyspermum ammi, sin. Carum copticum

Kilmės šalis: 

Sertifikatai: 

Chemotipas (pagrindiniai komponentai)

Išgavimo būdas

Augalo dalis

Aromatas: stiprus, šviežias, aštrus, vaisinis, šiltas

Nata: vidurinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams. Rekomenduojama garinti esat peršalimo sezonui.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas masažiniuose aliejuose, dėl raumenų spazmus bei dieglius mažinančių savybių. Priemonėse spuoguotai, užterštai odai. Kmynų eterinis aliejus dažnai naudojamas burnos priežiūros priemonėse, nes padeda naikinti blogą kvapą ir bakterijas.

Įspėjimai: Nerekomenduojamas nėštumo metu!

Alchemija: kvapiųjų šalavijų, petražolių ir čiobrelių eteriniais aliejais.

Susisiekite su mumis