Bergamočių (be bergapteno) eterinis aliejus

4,40 €

-20%

5,50 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

SVARBU ŽINOTI

Poveikis emocijoms Balansuoja/harmonizuoja, Ramina/atpalaiduoja, Miegui, Nuotaikai
Poveikis aplinkai Valantys/dezinfekuojantys, Antivirusiniai
Kosmetikai ir masažams Veido kosmetikai, Regeneruojamieji, Plaukams, Anticeliulitiniai, Sportuojant/raumenims, sąnariams, Priešuždegiminiai, Spazmolitiniai
Pagal amžiaus grupes Besilaukiančioms/nėščiosioms, Gimdyvėms/žindančioms, Kūdikiams, Vaikams 2-5 metų
Pagal išgaunamas augalo dalis Citrusiniai (žievelių)
Tinka gyvūnams Šunims
Pagal naudojimo būdą Eteriniai aliejai garinimui/difuzoriams, Naudoti ant odos, Inhaliacijoms, Veterinarijai, Veido kosmetikai, Parfumerijai
Sertifikavimas Neekologiškas
Parfumerinė nata Viršutinė nata
Išgavimo būdas Šalto spaudimo, nerafinuotas
KOSMETINĖS SAVYBĖS Raminamasis

APIE PREKĘ

ATSILIEPIMAI

Lotyniškas pavadinimas: Citrus  Aurantium bergamia

Kilmės šalis: Italija

Sertifikatai: neekologiškas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Limonene, Linalyl acetate, Linalool, Beta pinene

Išgavimo būdas: šalto spaudimo (pašalinta fototoksinė medžiaga - bergaptenas)

Aromatas: švelnus citrusinis

Nata: viršutinė

Alchemija: bergamočių eterinis aliejus dera su kvapiųjų šalavijų, frankincenso, mandarinų, jazminų, juodųjų pipirų, kiparisų, palergonijų, sandalmedžio, apelsinų, rozmarinų, vetiverijų, ylang ylang eteriniais aliejais.

Savybės: atpalaiduojantis, raminamasis, nuimantis įtampą, stresą, nerimą.

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams.

Kosmetikos gamyboje: eterinis aliejus naudojamas kosmetikos priemonėse, skirtose sudirgintai, uždegiminei odai. Dėl antiseptinių savybių dažnai naudojamas dezodorantuose, priemonėse nuo prakaitavimo. 

Bergamočių eterinis aliejus dėl itin malonaus aromato labai mėgstamas parfumerių ir natūralios kosmetikos gamintojų. Malonus, neerzinantis bergamočių eterinio aliejaus aromatas padeda atsipalaiduoti, įveikti nemigą, ramina. 

Naudojant bergamočių aliejų be bergapteno nereikia vengti tiesioginių saulės spindulių. Be to, aliejų reikėtų laikyti tamsioje nuo saulės spindulių gerai apsaugotoje vietoje.

 

Susisiekite su mumis