Ramunėlių eterinis aliejus 5% (germaniškųjų arba vaistinių))

5,32 €

-30%

7,60 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

SVARBU ŽINOTI

Poveikis emocijoms Ramina/atpalaiduoja, Miegui
Kosmetikai ir masažams Veido kosmetikai, Priešraukšliniai, Regeneruojamieji, Plaukams, Sportuojant/raumenims, sąnariams, Priešuždegiminiai
Pagal amžiaus grupes Besilaukiančioms/nėščiosioms, Gimdyvėms/žindančioms, Kūdikiams, Vaikams 2-5 metų
Pagal išgaunamas augalo dalis Gėliniai (žiedų)
Tinka gyvūnams Šunims
Pagal naudojimo būdą Naudoti ant odos, Inhaliacijoms, Veterinarijai, Veido kosmetikai, Parfumerijai
Parfumerinė nata Vidurinė nata
Išgavimo būdas Distiliavimo

APIE PREKĘ

ATSILIEPIMAI

5% germaniškųjų (vaistinių) ramunėlių eterinis aliejus ekologiškame jojobos aliejuje

Lotyniškas pavadinimas: Matricaria recutita 

Kilmės šalis: Anglija

Sertifikatai: eterinis aliejus neekologiškas, jojobos aliejus - ekologiškas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Farnesene, Alpha bisabolole

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: žiedai

Aromatas: saldus, žolinis su vaisių pustoniu

Nata: vidurinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams. 

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas plaukų priežiūros priemonėse riebiems plaukams, priemonėse po skutimosi, veido odos priežiūros priemonėse, skirtose tonizuoti, drėkinti odą, valyti poras.

Alchemija: dera su rožių, citrusiniais aliejais, levandų, kedrų, nerolio, frankincenso, jazminų, pačiulių ir pelargonijų eteriniais aliejais.

Įspėjimai: nerekomenduojama naudoti nėštumo metu.

Susisiekite su mumis