V I S K A M  - 2 5 % ! Nes BIOCOS švenčia gimtadienį!
-25%

Pelargonijų (egiptinių) eterinis aliejus

Pelargonijų eterinis aliejus Padidinti
-25%

Pelargonijų (egiptinių) eterinis aliejus

Ypatingai padės atbaidyti vabzdžius bei saugotis nuo erkių! Garinkite garintuvuose, difuzoriuose; lašinkite ant nosinaitės ir nešiokitės drabužiuose; skieskite su hidrolatu ir išplaktą purkškite ant drabužių arba naudokite saugesnėms atostogoms aromaterapeutų sukurtą purškalą – Saugi pieva.

PREKĖS INFORMACIJA

 3 ml

Lotyniškas pavadinimas: Palergonium graveolens

Kilmės šalis: Egiptas

Sertifikatai: neekologiškas

Chemotipas: l-Citronellol, Geraniol, Linalool

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: augalo stiebai ir lapai

Aromatas: šiltas, rožiškas

Nata: viršutinė-vidurinė

Subalansuoja riebios odos sebumo išsiskyrimą, skaistina nuvargusią odą, suteikia jai spindesio, regeneruoja naujų ląstelių susidarymą. Mažina celiulito požymius. Atbaido vabzdžius. Pelargonijų aromatas išvaduoja nuo depresijos, nerimo, streso, pakelia nuotaiką. Teigiamai veikia moterų hormoninę sistemą, mažina PMS ir menopauzės požymius.

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams. Dėl savo rožiško kvapo pelargonijų eterinis aliejus gali būti naudojamas kaip natūralūs kvepalai arba kvepalų fiksatorius. Pavyzdžiui, lašelį pelargonijų eterinio aliejaus galima užlašinti ant plaukų šepečio, taip plaukai pakvips rožišku aromatu. 

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas priemonėse, atbaidančiose vabzdžius (uodus, erkes), kosmetikos priemonėse riebiai odai, nuo spuogų, priemonėse nuo celiulito. 

Alchemija: pelargonijų eterinis aliejus dera su baziliko, bergamotės, morkų sėklų, kedro, kvapiųjų šalavijų, greipfrutų, jazminų, levandų, laimo, nerolio, apelsinų, rozmarinų eteriniais aliejais.

Įspėjimai: nėštumas: pirmuosius 3 nėštumo mėnesius pelargonijų eterinio aliejaus vartoti negalima, o vėlesniais mėnesiais galima naudoti tik labai mažas jų dozes ir gerai atskiesti pagrindiniu aliejumi (1-2 lašeliai masažui, 3-4 pilnai vandens voniai). Jeigu anksčiau yra buvęs persileidimas šio aliejaus negalima naudoti visiškai.

Pelargonijų pavadinimas kilo iš bulgariško žodžio zdrave, reiškiančio "sveikata". Medicinoje šis augalas naudojamas nuo neatmenamų laikų, o Bulgarijoje jis labai vertinamas kaip afrodiziakas.

Pelargonijų eterinis aliejus išgaunamas distiliuojant augalo stiebus ir lapus. Aliejus yra žalsvai geltonos spalvos, kambario temperatūroje tirštesnis, o jei temperatūra žemesnė - jis virsta kristaline mase.

Poveikis emocijoms Balansuoja/harmonizuoja, Ramina/atpalaiduoja, Miegui, Streso valdymui
Poveikis aplinkai Vabzdžius baidantys, Augalų priežiūrai
Kosmetikai ir masažams Veido kosmetikai, Plaukams, Priešuždegiminiai
Pagal amžiaus grupes Besilaukiančioms/nėščiosioms, Gimdyvėms/žindančioms, Kūdikiams, Vaikams 2-5 metų
Pagal išgaunamas augalo dalis Gėliniai (žiedų), Lapų
Tinka gyvūnams Šunims, TOP-20 gyvūnams
Pagal naudojimo būdą Eteriniai aliejai garinimui/difuzoriams, Naudoti ant odos, Inhaliacijoms, Veterinarijai, Parfumerijai
Sertifikavimas Neekologiškas
Parfumerinė nata Vidurinė nata
Išgavimo būdas Distiliavimo
Kosmetinės savybės Raminamasis, Dezinfekuojantys, Antioksidantai
Biocos academy parduotuvės
Vilnius
BIOCOS academy
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  nedirba

VII:  nedirba

BIOCOS academy
Verkių g. 31C, Vilnius (Outlet Park) 09108 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-19:00

VII:  10:00-15:00

Kaunas
BIOCOS academy
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  10:00-14:00

VII:  nedirba

Partneriai
Mielai atsakysime į visus kylančius klausimus