Šlamučių eterinis aliejus 5 %

4,50 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

SVARBU ŽINOTI

Poveikis emocijoms Balansuoja/harmonizuoja, Ramina/atpalaiduoja
Kosmetikai ir masažams Veido kosmetikai, Priešraukšliniai, Regeneruojamieji, Priešuždegiminiai
Pagal amžiaus grupes Vaikams 2-5 metų
Pagal išgaunamas augalo dalis Gėliniai (žiedų)
Tinka gyvūnams Šunims
Pagal naudojimo būdą Naudoti ant odos, Inhaliacijoms, Veterinarijai, Veido kosmetikai, Parfumerijai
Sertifikavimas Neekologiškas
Parfumerinė nata Vidurinė nata
Išgavimo būdas Distiliavimo

APIE PREKĘ

ATSILIEPIMAI

5 % ekologiškame jojobos aliejuje

Lotyniškas pavadinimas: Simmondsia chinensis oil, Helichrysum italicum oil

Kilmės šalis: Prancūzija

Sertifikatai: šlamučių eterinis aliejus ekologiškas, SOIL ASSOCIATION sertifikatas; simondsijų aliejus ekologiškas, COSMOS sertifikatas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): alpha-Pinene, gamma-Curcumene, Neryl acetate, Italicene, Limonene

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: žiedynai

Aromatas: turtingas, šiltas, žolinis 

Nata: viršutinė-vidurinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams. 

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: itin veiksmingas ingredientas anti age kosmetikos priemonėse.

Alchemija: tinka maišyti su bergamotės, juodųjų pipirų, ramunėlių, citrusinių vaisių aliejais, kvapiųjų šalavijų, gvazdikėlių, kiparisų, pelargonijų, kadagių, levandų, nerolio, raudonėlių, imbierinės citrinžolės (palmarosa), rožių, rozmarinų, arbatmedžio, čiobrelių, vetiverijos ir ylang ylang eteriniais aliejais.

Šlamučio augalas pasižymi ryškiais geltonais žiedais ir nevysta, net nuskintas.

Susisiekite su mumis