Mirtų eterinis aliejus, ekologiškas

8,10 €

-10%

9,00 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

SVARBU ŽINOTI

Poveikis emocijoms Balansuoja/harmonizuoja, Ramina/atpalaiduoja, Miegui, Susikaupimui, protiniam darbui
Poveikis aplinkai Valantys/dezinfekuojantys, Antivirusiniai
Kosmetikai ir masažams Veido kosmetikai, Priešraukšliniai, Plaukams, Sportuojant/raumenims, sąnariams, Kvėpavimui, Priešuždegiminiai, Spazmolitiniai
Pagal išgaunamas augalo dalis Lapų
Pagal naudojimo būdą Eteriniai aliejai garinimui/difuzoriams, Naudoti ant odos, Inhaliacijoms, Veido kosmetikai, Parfumerijai
Sertifikavimas Ekologiškas
Išgavimo būdas Distiliavimo

APIE PREKĘ

ATSILIEPIMAI

3 ml

Lotyniškas pavadinimas: Myrtus communis

Sertifikatai: Ekologiškas

Kilmės šalis: Marokas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): cineole 1.8 (33%), alpha pinene, alpha thujene

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: lapai, šakelės

Aromatas: malonus, šviežias, balzaminis, skaidrus kvapas 

Nata:

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui  keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, masažams, kompresams, įtrinimams.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas standinamosiose priežiūros priemonėse, pavyzdžiui raukšlelėms aplink akis mažinti, kartu su gauruotųjų švitrūnų aliejumi (labdano) ir erškėtuogių aliejumi. Tačiau mirtų koncentracija neturėtų viršyti 0,5 %. Plaukų priežiūros priemonėse nuo pleiskanų.

Alchemija: dera su bergamočių, šalavijų, gvazdikėlių, eukaliptų, imbiero, levandų, pipirmėčių, rozmarinų, čiobrelių ir arbatmedžio eteriniais aliejais.

Susisiekite su mumis