Bazilikų (EKO) eterinis aliejus

8,90 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

SVARBU ŽINOTI

Poveikis emocijoms Ramina/atpalaiduoja, Susikaupimui, protiniam darbui, Streso valdymui
Poveikis aplinkai Valantys/dezinfekuojantys, Antivirusiniai
Kosmetikai ir masažams Sportuojant/raumenims, sąnariams, Virškinimui, Kvėpavimui, Priešuždegiminiai, Spazmolitiniai
Pagal išgaunamas augalo dalis Lapų
Tinka gyvūnams Šunims
Pagal naudojimo būdą Eteriniai aliejai garinimui/difuzoriams, Naudoti ant odos, Inhaliacijoms, Veterinarijai, Veido kosmetikai, Parfumerijai
Sertifikavimas Ekologiškas
Parfumerinė nata Vidurinė nata
Išgavimo būdas Distiliavimo

APIE PREKĘ

ATSILIEPIMAI

Lotyniškas pavadinimas: Ocimum basilicum

Kilmės šalis: Egiptas

Sertifikatai: Ekologiškas Soil Association

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Linalool, 1,8-Cineol, Geraniol, alpha-Bergamotene, Eugenol

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: lapai

Aromatas: malonus, švelnus, gaivinantis, kaip čiobrelių, pipirmėtės mišinys.

Nata: viršutinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas priemonėse venų priežiūrai, priemonėse nuo spuogų, aknės, masažiniuose mišiniuose atpalaiduojančiuose persidirbusius raumenis.

Alchemija: dera su bergamočių, juodųjų pipirų, kedrų, pelargonijų, greipfrutų, citrinų, nerolio levandų.

Įspėjimai: nenaudoti neskiesto ant odos. Nenaudoti vaikams ir nėštumo metu. Mišiniuose, skirtuose odai, nenaudoti stipresnio kaip 3%.  

Bazilikas, dažnai vadinamas "saldžiuoju baziliku", kilęs iš Indijos ir naudojamas ajurvedinėje medicinoje. Šiuo metu paplitęs ir auginamas ne tik Azijoje, bet ir Europoje, Šiaurės Afrikoje, Seišeliuose.

Susisiekite su mumis