Mėtų, dirvinių, eterinis aliejus

1,61 €

-30%

2,30 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

SVARBU ŽINOTI

Poveikis emocijoms Tonizuoja, Nuotaikai, Susikaupimui, protiniam darbui
Poveikis aplinkai Valantys/dezinfekuojantys, Antivirusiniai, Vabzdžius baidantys
Kosmetikai ir masažams Veido kosmetikai, Sportuojant/raumenims, sąnariams, Virškinimui, Priešuždegiminiai, Spazmolitiniai
Pagal išgaunamas augalo dalis Lapų
Pagal naudojimo būdą Eteriniai aliejai garinimui/difuzoriams, Naudoti ant odos, Inhaliacijoms, Veido kosmetikai, Parfumerijai
Išgavimo būdas Distiliavimo

APIE PREKĘ

ATSILIEPIMAI

Lotyniškas pavadinimas: Mentha arvensis

Kilmės šalis: Indija

Sertifikatai: neekologiškas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Menthols, Menthones, Limonene, Menthyl acetate, Pinenes, Pulegones

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: žydinti dalis

Aromatas: saldžiai mėtinis, skvarbus, intensyvus

Nata: viršutinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: dirvinių mėtų eterinis aliejus naudojamas kosmetikos priemonėse, vėsinančiose, raminančiose odą.

Alchemija: mėtų aliejus puikiai dera su baziliku, citrinų, mandarinų, mairūnų, kedrų, rozmarinų, pušų, eukaliptų, bergamočių, čiobrelių eteriniais aliejais.

Dirvinių mėtų eterinio aliejaus įlašinkite į vandenį plaudami grindis - namai pakvips gaiva ir švara!

Susisiekite su mumis