Juodųjų eglių eterinis aliejus

6,00 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

SVARBU ŽINOTI

Poveikis emocijoms Ramina/atpalaiduoja, Nuotaikai
Poveikis aplinkai Valantys/dezinfekuojantys, Antivirusiniai
Kosmetikai ir masažams Veido kosmetikai, Plaukams, Sportuojant/raumenims, sąnariams, Kvėpavimui, Priešuždegiminiai, Spazmolitiniai
Pagal išgaunamas augalo dalis Spygliuočių
Pagal naudojimo būdą Eteriniai aliejai garinimui/difuzoriams, Naudoti ant odos, Inhaliacijoms, Veido kosmetikai, Parfumerijai
Parfumerinė nata Viršutinė nata
Išgavimo būdas Distiliavimo

APIE PREKĘ

ATSILIEPIMAI

Lotyniškas pavadinimas: Picea mariana

Kilmės šalis: Kanada

Sertifikatai: neekologiškas, laukinių eglių

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Pinene, Limonene, Bornyl acetate

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: spygliai, šakelės

Aromatas: gaivus, spygliuočių, medienos, su švelnia salsva balzamine nata

Nata: viršutinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, pirtyse, masažams, kompresams, įtrinimams. Garinkite patalpose, peršalimų sezono metu. Rekomenduojama nemaloniems kvapams naikinti, namų orui valyti.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas priemonėse riebiai odai, nuo spuogų, odos poroms valyti, priemonėse po skutimosi, nuo prakaitavimo, oro gaivikliuose, plaukų priežiūros priemonėse nuo pleiskanų ir t.t.

Alchemija: juodųjų eglių eterinis aliejus dera su bergamočių, citrinų, greipfrutų, laimo, levandų, kedrų, niaulių, apelsinų, pušų, pipirmėčių ir kt. eteriniais aliejais. 

Susisiekite su mumis