Tabako absoliutas 7%

9,50 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

SVARBU ŽINOTI

Pagal išgaunamas augalo dalis Lapų
Pagal naudojimo būdą Parfumerijai
Parfumerinė nata Bazinė nata
Išgavimo būdas Ekstrakcija

APIE PREKĘ

ATSILIEPIMAI

Lotyniškas pavadinimas: Ethanol, Nicotiana tabacum L.

Kilmės šalis: Bulgarija

Išgavimo būdas: ekstrakcijos, absoliutas

Augalo dalis: lapai

Aromatas: neintensyvus, šiltas, dūminis, žolelių

Nata: bazinė

Panaudojimo būdai: parfumerijoje

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: Tabako absoliutas 7% spirite. Biochemiškai pašalintas nikotinas.

Tabako absoliutas plačiai naudojamas natūraliuose kvepaluose, ypač vyriškuose, rytietiškuose mišiniuose. Jis suteikia kvepalams šiltą, dūminį prieskonį. 

Alchemija: dera su agarmečių, bergamočių, kedrų, vaistinių ramunėlių, čampakų, kvapiųjų šalavijų jazminų, gvazdikėlių, kavos, frankincenso, kadagio uogų, levandų, mandarinų, citrinų, laimų, briedragių, pačiulių, šafrano, santalmedžių, rožių, kvapiųjų kanangų (ylang ylang) eteriniais aliejais. 

Susisiekite su mumis