Žaliųjų citrinų (laimų) Padidinti
Susijusios prekės

Laimų (žaliųjų citrinų) eterinis aliejus

4,90 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

Apie prekę

Charakteristikos

Komentarai

Lotyniškas pavadinimas: Citrus aurantifolia

Kilmės šalis: Italija

Sertifikatai: neekologiškas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Limonne, Cineole

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: žievelės

Aromatas: gaivus, karčiai citrusinis

Nata: viršutinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, parfumerijai, kosmetikai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, anticeliulitiniams masažams, kompresams, įtrinimams.

Kosmetikos gamyboje: eterinis aliejus naudojamas kosmetikos priemonėse, skirtose riebiai odai. Dažnai sutinkamas anticeliulitinėse priemonėse. Tinko odos šviesinimui, dantų balinimui. 

Įspėjimai: distiliuotas žaliųjų citrinų eterinis aliejus nėra laikomas fototoksišku, tačiau išlieka tikimybė, jog sudėtyje gali pasitaikyti labai maži kiekiai bergapteno. Dėl to reakcijos su saule rizika išlieka.

 

Parfumerinė nata Viršutinė nata

Susisiekite su mumis