Kėnių balzaminių eterinis aliejus 10 %

4,10 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

Apie prekę

Charakteristikos

Komentarai

10 % balzaminio kėnio absoliutas frakcionuotame kokosų aliejuje

Lotyniškas pavadinimas: Abies balsamea (L.) Mill

Kilmės šalis: Kanada

Sertifikatai: neekologiškas, laukinis

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Alpha-Pinene, Beta-Pinene, Camphene, Delta-3-Carene, Limonene, Bornyl Acetate

Išgavimo būdas: ekstrahavimo - absoliutas

Augalo dalis: spygliai

Aromatas: saldus, balzaminis, su šviežiu spygliuočių medienos, vaisių pustoniu

Nata: vidurinė-bazinė, puikus fiksatorius

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, parfumerijai. Naudojamas garinimui  keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, masažams, kompresams, įtrinimams.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas masažinėse priemonėse sąnarių, raumenų skaismams malšinti.

Alchemija: dera su baziliku, juodųjų pipirų, kedrų, eukaliptų, frankincenso, levandų, citrinų, saldžiųjų apelsinų, laimo, pipirmėtės, rozmarinų, mandarinų, arbatmedžio, čiobrelių eteriniais aliejais.

Dažnai asocijuojasi su žiema ir Kalėdomis, todėl jis puikuojasi prabangiuose kvapuose, skirtuose žiemos šventėms, miško aromatuose, fužeriniuose akorduose.

Parfumerinė nata Vidurinė nata, Viršutinė nata

Susisiekite su mumis