Rožių absoliutas (damaskinių) 5%

8,00 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

SVARBU ŽINOTI

Poveikis emocijoms Balansuoja/harmonizuoja, Ramina/atpalaiduoja, Miegui, Nuotaikai, Streso valdymui
Kosmetikai ir masažams Veido kosmetikai, Priešraukšliniai
Pagal amžiaus grupes Besilaukiančioms/nėščiosioms, Gimdyvėms/žindančioms, Kūdikiams, Vaikams 2-5 metų
Pagal išgaunamas augalo dalis Gėliniai (žiedų)
Tinka gyvūnams Šunims
Pagal naudojimo būdą Naudoti ant odos, Inhaliacijoms, Veterinarijai, Veido kosmetikai, Parfumerijai
Sertifikavimas Neekologiškas
Parfumerinė nata Vidurinė nata
Išgavimo būdas Ekstrakcija

APIE PREKĘ

ATSILIEPIMAI

3/5 ml.

Damaskinių rožių absoliutas 5% jojobos aliejuje

Lotyniškas pavadinimas: Rosa damascena

Kilmės šalis: Bulgarija

Sertifikatai: neekologiškas

Chemotipas: BeGeranic (Acid), Citronellol, Geraniol, Farnesol, Nerol (Alcohols), Eugenol (Phenol), Myrcene (Terpene)

Išgavimo būdas: ekstrakcijos, absoliutas

Augalo dalis: žiedai

Aromatas: saldus, gilus, minkštas, rožiškas

Nata: vidurinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams. 

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas priemonėse stiprinančiose dantenas, plaukų šaknis, tonizuojančiose ir stangrinančiose odą, priemonėse brandžiai odai, sausai, jautriai, su išsiplėtusiais kapiliarais. Priemonėse nuo randų, nudegimo žymių, aknės ir raupų paliktų žymių, chirurginių randų, strijų.

Alchemija: dera su pelargonijų, jazminų, ylang ylang, levandų, frankinsenso, gvazdikėlių, imbierinių citrinžolių ir kt. eteriniais aliejais.

Dėmesio! Netinka garinti difuzoriuose!

Susisiekite su mumis