Juodųjų eglių eterinis aliejus Padidinti
Susijusios prekės

Juodųjų eglių eterinis aliejus

6,00 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

Apie prekę

Charakteristikos

Komentarai

Lotyniškas pavadinimas: Picea mariana

Kilmės šalis: Kanada

Sertifikatai: neekologiškas, laukinių eglių

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Pinene, Limonene, Bornyl acetate

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: spygliai, šakelės

Aromatas: gaivus, spygliuočių, medienos, su švelnia salsva balzamine nata

Nata: viršutinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, pirtyse, masažams, kompresams, įtrinimams. Garinkite patalpose, kur būna sergantys asmenys. Tinka nemaloniems kvapams naikinti, namų orui valyti.

Aromaterapinės savybės: kvėpavimui palengvinti, organizmui tonizuoti, nuotaikai pakelti, garinti peršalimų sezono metu.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas priemonėse riebiai odai, nuo spuogų, odos poroms valyti, priemonėse po skutimosi, nuo prakaitavimo, oro gaivikliuose, plaukų priežiūros priemonėse nuo pleiskanų ir t.t.

Alchemija: juodųjų eglių eterinis aliejus dera su bergamočių, citrinų, greipfrutų, laimo, levandų, kedrų, niaulių, apelsinų, pušų, pipirmėčių ir kt. eteriniais aliejais. 

Savybės Tonizuojantys, Priešuždegiminiai, Dezinfekuojantys, Antivirusiniai
Parfumerinė nata Viršutinė nata

Susisiekite su mumis