Melisų (vaistinių) eterinis aliejus

26,00 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 2 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 2 taškai kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,60 €.

Apie prekę

Charakteristikos

Komentarai

Lotyniškas pavadinimas: Melissa officinalis

Kilmės šalis: Bulgarija

Sertifikatai: neekologiškas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai)Geranial, βCaryophyllene, Neral

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: lapai, žiedai

Aromatas: gaivus, citrininis, saldžiai žolinis, su subtiliomis mėtų ir medaus natomis.

Nata: vidurinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams. 

Panaudojimas kosmetikos gamyboje

Alchemija: melisų eterinis aliejus dera su cinamono, bergamočių, ramunėlių, eukaliptų, frankincenso, arbatmedžio, rožių, sandalmedžio ir kt., visais citrusiniais eteriniais aliejais.

Įspėjimai: rekomenduojama saugi maksimali koncentracija – 0.63% (IFRA). Nerekomenduojama naudoti nėščiosioms, maitinančioms moterims, vaikams iki 2 metų.

Parfumerinė nata Vidurinė nata
Rūšis Laukiniai

Susisiekite su mumis