Apelsinų (saldžiųjų) eterinis aliejus

3,90 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

Apie prekę

Charakteristikos

Komentarai

Botaninis pavadinimas: Citrus sinensis

Kilmės šalis: Italija

Sertifikatai: ekologiškas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Limonene, β-Myrcene, Sabinene

Išgavimo būdas: šalto spaudimo būdu iš vaisiaus žievelių

Augalo dalis: vaisiaus žievelė

Aromatas: saldus, ryškus, energingas

Nata: viršutinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai, kulinarijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrynimams. 

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: Saldžiųjų apelsinų eterinis aliejus pasižymi antiseptinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis, todėl jis yra labai naudingas ingredientas probleminės odos kosmetikoje. Šis eterinis aliejus pasižymi odą skaistinančiu efektu, todėl tinkamas naudoti ir pavargusios, papilkėjusios odos priežiūrai. 

Alchemija: saldžiojo apelsino eterinis aliejus dera su cinamono, kvapiųjų šalavijų, gvazdikėlių, levandų, citrinų, santalo eteriniais aliejais.

Įspėjimai: gali odą veikti fototoksiškai.

Saldžiųjų apelsinų (lot. Citrus sinensis) eterinis aliejus mažina nerimą, pakelia nuotaiką. Naudojant jį tamsiuoju metų laikotarpiu jis mums primins šiltą vasaros dieną, leis pasijausti lyg sėdėtume po apelsinmedžiu. Jo kvapo saldumas jį išskiria iš kitų mūsų turimų apelsinų eterinių aliejų, vos keli įkvėpimai ir pajusite energijos ir optimizmo gūsį.  

Savybės Raminantys, Dezinfekuojantys, Antivirusiniai
Parfumerinė nata Viršutinė nata
Rūšis Ekologiški

Susisiekite su mumis