Greipfrutų sėklų ekstraktas

5,80 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

ND010-5

Apie prekę

Komentarai

5 ml

Kilmės šalis: JAV

Dėl stiprios koncentracijos turėtų būti naudojamas tik išoriškai.

Greipfrutų sėklų ekstraktas - ne tik natūralus konservantas, prailginantis rankų darbo kosmetikos galiojimo laiką iki 3-4 mėnesių, bet turi gausybę kitų panaudojimo būdų.

  • Natūralus konservantas. Būtinas ingredientas kremuose, kuriuose yra vandens. Naudoti nuo 0,5 % iki 1% gaminio sudėties. 50 ml. kremo indeliui užtenka 4-8 lašų.
  • Veido odos valiklis (gaiviklis). Greipfrutų sėklų ekstraktas turi giluminį odos valymo poveikį. Sudrėkinkite veido odą. Ant šlapių pirštų užlašinkite 1-2 lašelius GSE ir švelniais sukamaisiais judesiais įmasažuokite į viso veido odą. Nuskalaukite švariu vandeniu.
  • Odos prausiklis, esant sudirgusiai odai. GSE atskiesti su vandeniu (į kiekvieną valgomąjį šaukštą vandens įlašinti 1-2 lašus GSE). Šiuo tirpaliuku tepti sudirgintas odos vietas du kartus per dieną. Jei odos sudirgimas nepraeina, kreiptis į gydytoją.
  • Gražių nagų priežiūros priemonė. Į valgomąjį šaukštą vandens įlašinti 2-3 lašus GSE ir ištepti nagų paviršių aplink odeles arba padaryti šio tirpalo voneles nagams kartą per dieną.
  • Gražių plaukų priemonė. Įlašinti po 2-3 lašelius į šampūną kiekvieno plaukų plovimo metu. Įmasažuoti šampūną į galvos odą ir palikti 1-2 minutėms. Šampūną nuskalauti, saugant, kad jo nepatektų į akis. GSE galima naudoti ir be šampūno, kelis lašelius įmasažuojant į galvos odą prieš plaukų plovimą.

Sudėtis: 60 % greipfrutų sėklų ekstraktas, 40 % augalinis glicerinas.

Susisiekite su mumis