Palmarozų (imbierinių citrinžolių) eterinis aliejus

4,60 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

Apie prekę

Charakteristikos

Komentarai

Lotyniškas pavadinimas: Cymbopogon martini

Kilmės šalis: Komorosas

Sertifikatai: neekologiškas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): geraniol, geranyl acetate, linalool

Išgavimo būdas: distiliavimas

Aromatas: saldus, gėliškas

Nata: vidurinė

Savybės: atpalaiduojantis, raminamasis, nuimantis įtampą, stresą, nerimą.

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams.

Kosmetikos gamyboje: aliejus padeda palaikyti odos riebalų pusiausvyrą, drėkina, skatina ląstelių atsinaujinimą. Antiseptinės savybės padeda mažinti aknę ir kitas odos infekcijas. 

Imbierinių citrinžolių kvapas labai primena rožių ir pelargonijų, todėl parfumerijoje naudojamas kartu su gėliškomis natomis. 

Alchemija: palmarosų eterinis aliejus dera su kvapiųjų šalavijų, frankincenso, mandarinų, palergonijų, sandalmedžio, apelsinų, rozmarinų, ylang ylang, imbierų, kedrų, gvazdikėlių, ramunėlių, greipfrutų, kadagių, citrinžolių, briedragių, rožių eteriniais aliejais.

Veido odos tipas Riebi, Brandi
Savybės Tonizuojantys, Priešuždegiminiai, Dezinfekuojantys, Antivirusiniai, Antioksidantai
Parfumerinė nata Vidurinė nata

Susisiekite su mumis