Cetearilo alkoholis

0,80 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

Apie prekę

Komentarai

Lot. Cetearyl alcohol

Cetearilo alkoholis - tai cetilo ir stearilo alkoholio mišinys. Jis yra šiek tiek švelnesnis už cetilo alkoholio emulsiklį, todėl dažniausiai naudojamas švelnių formulių ir kūdikių kosmetikos priemonėse. Cetearilo alkoholis naudojamas kaip papildomas emulsiklis gerinti klampumą ir gaminio stabilumą. 

Rekomenduojamas naudoti kremų, losjonų, valiklių bei vonios produktų sudėtyje 0-5%, maksimali rekomenduojama norma 40%. Tirpsta 60-70 laipsnių temperatūroje.

Susisiekite su mumis