Glicerilio stearatas

Glicerilio stearatas Padidinti

Glicerilio stearatas

Tai augalinis emulsiklis ir tirštiklis, drėkina odą. Naudojamas kremų, losjonų, valiklių, šampūnų, kondicionierių ir dušo gelių gamyboje.

PREKĖS INFORMACIJA

Lot. Glyceryl stearate

Glicerilio stearatas yra sukurta glicerino ir stearino rūgšties esterinimo Emulsiklis gerina kosmetikos priemonių stabilumą, didina emulsijų gebėjimą absorbuoti papildomus ingredientus, tokius kaip eteriniai aliejai ir dažikliai. Glicerilio stearatas pasižymi stipresniu drėkinimu, rekomenduojamas kaip papildomas emulsiklis.

Naudojamas kremų, losjonų, valiklių, šampūnų, kondicionierių ir dušo gelių gamyboje dažnai su kitais emulsikliais. Rekomenduojama naudoti 0-6%, plaukų priežiūros kosmetikoje iki 25%. 

Biocos academy parduotuvės
Vilnius
BIOCOS academy
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  nedirba

VII:  nedirba

BIOCOS academy
Verkių g. 31C, Vilnius (Outlet Park) 09108 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-19:00

VII:  10:00-15:00

Kaunas
BIOCOS academy
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  10:00-14:00

VII:  nedirba

Partneriai
Mielai atsakysime į visus kylančius klausimus