Stearino rūgštis

0,90 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 5 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 5 taškai kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 1,50 €.

Apie prekę

Komentarai

10g/30g/100g/500g/1kg/5kg/10kg

INCI: Stearic acid

Stearino rūgštis – tai yra emulsiklis, kuris sumažina emulguojamų dalykų paviršiaus įtampą. Stearino rūgštis geba sujungti vandenį ir aliejų su purvu, todėl šis ingredientas ypač naudingas valiklių ir prausiklių gamybai.

Stearino rūgštis yra riebalai, kurie natūraliai atsiranda mūsų pačių odoje.

Emulsiklis turi puikias tirštinimo savybes ir padeda suteikti gaminiui malonią nevandeningą konsistenciją.

Kosmetikos gamybai: 0-6%

Pakaitinkite stearino rūgštį kartu su aliejumi iki 60C - 70C temperatūros. Užtikrinkite, kad emulsiklis galutinai ištirpo, nes kitaip gali jaustis „grūdeliai“.

Gaminiai, kuriuose rekomenduojame naudoti šį ingredientą:

  • drėkinantis kremas
  • drėkinantis losjonas
  • kūno sviestas
  • prausiklis
  • veido kaukė
  • odos šveitiklis
  • dušo želė
  • šampūnas
  • kondicionierius
  • žvakės
  • muilas

Susisiekite su mumis