Karnauba vaškas

1,90 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

Apie prekę

Komentarai

INCI: Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax T3

Kilmės šalis: Brazilija

 

Vaškas pagamintas iš karnaubo palmių lapų. Jis dažniausiai naudojamas lūpų balzamų, blakstienų tušų, kūno kremų ir žvakių gamyboje. Gali būti maišomas su bičių vašku ir kandelila vašku. Kosmetikoje rekomenduojama naudoti nuo 1- 40 %. Karnauba T3 vaškas populiariausias žvakių gamyboje, nes yra kiečiausias ir tirpsta prie 82-86 C.

Susisiekite su mumis