Debesylų eterinis aliejus, ekologiškas (5%)

7,90 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

BA2122-3

Apie prekę

Komentarai

Talpa: 3ml

5% debesylų eterinis aliejus ekologiškame simondsijų aliejuje

Lotyniškas pavadinimas: Simmondsia chinensis oil, Dittrichia gravolens oil
Kilmės šalis: Marokas
Sertifikatai: ekologiškas
Chemotipas (pagrindiniai komponentai)bornyl acetate, borneol, t-cadinol 
Išgavimo būdas: distiliavimo 
Augalo dalis: žiedai
Aromatas: gaivus, žemiškas ir saldus
Nata: vidurinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrynimams.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: dėl savo priešuždegiminių savybių gali būti naudojamas riebios, spuoguotos odos priežiūrai.

Alchemija: debesylų eterinis aliejus dera su levandų, kajeputų, ramunėlių, cintrožolės, rozalinų ir kitais eteriniais aliejais

Įspėjimai: vengti nėštumo laikotarpiu.

Debesylas (lot. Dittrichia gravolens) – astrinių šeimos žolinis augalas. Saldus jo kvapas padeda atsipalaiduoti, gali pagelbėti esant nemigai.

Pasigaminkite veido aliejų riebiai odai, kenčiančiai nuo spuogelių: skieskite debesylų eterinį aliejų su lazdyno riešutų aliejumi santykiu 1:100.

Susisiekite su mumis