Simondsijų (jojobos) aliejus, ekologiškas

Simondsijų (jojobos) aliejus, ekologiškas

Rekomenduojame visiems odos tipams. Simondsijų aliejus puikiai drėkina odą, atstato jos elastingumą ir minkštumą, veikia priešuždegimiškai ir padeda odai išsivalyti. Nedirgina akių, todėl galima naudoti kaip makiažo valiklį. 

30 ml
5,50 €
50 ml
8,00 €
100 ml
14,00 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 1 premijos tašką. Jūsų krepšelyje bus 1 taškas kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,30 €.

PREKĖS INFORMACIJA

Botaninis pavadinimas: Simmondsia chinensis

Augalo aprašymas: simondsijų aliejus išgaunamas iš lotyniškai vadinamo Simmondsia chinensis augalo sėklų. Augalas dar vadinamas laukiniu lazdynu arba jojoba. Tai dykumų augalas, sutinkamas Pietų Amerikos dykumose. Augalas savo šaknimis skverbiasi net į trisdešimties metrų gylį, kad pasiimtų drėgmės. Išauga iki 2 – 3 m aukščio, augalo žiedai smulkūs, žydi pavasarį po drėgnojo žiemos sezono, vaisius – tribriaunė pupelė. Iš simondsijų aliejingų sėklų spaudžiamas aliejus, dažnai vadinamas skystuoju vašku, savo savybėmis besiskiriantis nuo kitų augalinių aliejų, tačiau labai vertinamas kosmetikoje.

Aliejaus savybės:

Jojobos aliejus - vienas vertingiausias augalinių aliejų (vaškų), naudojamų kosmetikoje. Teigiama, kad šis aliejus, labiausiai panašus į žmogaus odos išskiriamą aliejų (sebumą), todėl oda jį pasisavina kaip savo.

Simondsijų aliejus vertinamas dėl priešuždegiminių savybių, todėl itin naudingas probleminei odai, linkusiai į uždegimus, sudirgintai, užterštai, paveiktai aknės, taip pat padeda odai išsivalyti, neužkemša porų. Šis aliejus nedirgina akių, nesukelia alergijos, todėl galite naudoti kaip akių makiažo valiklį.

Simondsijų aliejus - dažnas komponentas plaukų ir galvos odos priežiūros gaminiuose. Simondsijų aliejus puikiai drėkina galvos odą, gali padėti sumažinti pleiskanojimą, drėkina, maitina ir glotnina plaukus.

Naudojimas:

  • galite naudoti gryną vietoj kremo arba mišiniuose su kitais augaliniais aliejais. Tepkite vandeniu ar hidrolatu sudrėkintą odą, geriausiai vakare; 
  • užpilkite aliejaus ant sudrėkintos vatos ir nuvalykite makiažą;
  • įlašinkite kelis lašus simondsijų aliejaus į plaukų kondicionierių, taip plaukai bus labiau pamaitinti. Nedidelį kiekį paskleidę ant sausų plaukų prieš plovimą, suteiksite plaukams spindesio.

Patogesniam aliejaus naudojimui galite įsigyti pompą-dozatorių.  

Pagrindinės veikliosios medžiagos Simondsijų aliejus, Vitaminas E, Vitaminas A
Sertifikavimas Ekologiškas
Išgavimo būdas Šalto spaudimo, nerafinuotas
Talpa 30, 50, 100
Kilmės šalis Panama

Ingredients: Simmondia chinensis.

Pagrindinės riebiosios rūgštysgadoleic acid, erucic acid, oleic acid, nervonic acid, palmitic acid, palmitoleic acid, behenic acid.

Biocos academy parduotuvės
Vilnius
BIOCOS academy
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  nedirba

VII:  nedirba

BIOCOS academy
Verkių g. 31C, Vilnius (Outlet Park) 09108 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-19:00

VII:  10:00-15:00

Kaunas
BIOCOS academy
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  10:00-14:00

VII:  nedirba

Partneriai
Mielai atsakysime į visus kylančius klausimus