Saldžiųjų migdolų aliejus

4,50 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 1 premijos tašką. Jūsų krepšelyje bus 1 taškas kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,30 €.

Apie prekę

Komentarai

Lotyniškas pavadinimas: Prunus amygdalis

Kilmės šalis: Turkija

Sertifikatai: neekologiškas

Išgavimo būdas: šalto spaudimo, nerafinuotas

Augalo aprašymas: Migdolų aliejus spaudžiamas iš erškėtinių šeimai priklausančių migdolų medžių vaisių branduolių. Migdolų tėvynė – Šiaurės Amerikos, Vakarų Azijos ir Viduržemio jūros šalys. Didžiausia pasaulio migdolų augintoja – JAV, Kalifornija, kur auginama daugiau nei 100 rūšių migdolų. Migdolas – 4-10 m aukščio lapus metantis medis. Ant šakos susiformuoja po du žiedus ir žydi anksti pavasarį. Vaisius – 3,5-6 cm ilgio kaulavaisis. Migdolo vaisiaus branduolys (vadinamas migdolo riešutu) naudojamas kulinarijoje, kosmetikoje.

Savybės ir naudojimas:

Migdolų aliejus - tai vitamino E šaltinis, be to, jame yra naudingų mineralų, tokių kaip magnis ir kalcis. Migdolų aliejus plačiai naudojamas kosmetikos priežiūros priemonėse. Šis aliejus pasižymi ypatingomis odos minkštinimo bei drėkinimo savybėmis, tinka visų tipų odai, padeda nuraminti sudirgintą odą, niežėjimą. Migdolų aliejus ypač rekomenduojamas išsausėjusiai ar sudirgusiai odai.

Saldžiųjų migdolų aliejus odai:

  • padeda pagerinti veido spalvą ir suteikti jai švytėjimo;
  • tinka odos drėkinimui;
  • padeda nuraminti sudirgimą, odos niežulį;
  • padeda maitinti odą, minkštinti.

Saldžiųjų migdolų aliejaus naudojimas plaukams:

  • padeda maitinti plaukus ir minkštinti plaukų galiukus, stabdyti plaukų slinkimą, didinti plaukų apimtį; 

Užlašinkite kelis lašus migdolų aliejaus į delną, paskleiskite tarp pirštų ir lengvais judesiais švelniai įtrinkite į plaukus ir jų galiukus. Kaukę palaikykite 30-60 min. arba per naktį ir išplaukite šampūnu.

Saldžiųjų migdolų aliejus masažams:

Migdolų aliejus plačiai naudojamas kūno masažams. Aliejus lengvai absorbuojamas, todėl yra puikus minkštiklis, natūralus drėkiklis, neleidžiantis odai prarasti drėgmės bei padedantis išsausėjusiai odai atkurti drėgmę. Kadangi aliejus nesiskverbia į odą pernelyg greitai, jis leidžia atlikti kokybišką masažą.

Patogesniam aliejaus naudojimui galite įsigyti pompą-dozatorių. 

Sudėtis: Oleino rūgštis 75 %, Linoleno rūgštis 20 %, Palmitino rūgštis 3 %, Stearino rūgštis 2 %. Fenoliai, vitaminai (A, B 1, B2, B6, E, D, F).

Susisiekite su mumis