Avokadų aliejus

4,60 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

Apie prekę

Komentarai

Lotyniškas pavadinimas: Perse gratissima

Kilmės šalis: Turkija

Sertifikatai: neekologiškas

Išgavimo būdas: šalto spaudimo, nerafinuotas

Augalo aprašymas: Avokadų tėvynė – Meksika ir Centrinė Amerika. Avokadų aliejus spaudžiamas iš sunokusių ar net pernokusių džiovintų vaisių minkštimo. Prieš spaudžiant aliejų, vaisiai nulupami, išimami kauliukai, susmulkinami ir džiovinami. Sudžiūvusios avokado skiltelės sutrinamos ir šaltuoju būdu spaudžiamas aliejus. Avokadai priskiriami vaisiams, o tiksliau, uogoms. Didelės uogos su kaulu, kurios subręsta ant medžio, tačiau prinoksta nuskintos. Avokadai neišbūna ant medžio, net jei jų niekas nenuskintų. Ilgainiui nukrenta patys ir dažniausiai, neprisirpę. Nukritę prisirpsta ant žemės. Vienas medis per metus gali subrandinti vidutiniškai iki 1200 vaisių.

Savybės ir naudojimas:

Mūsų avokadų aliejus - nefiltruotas, skalsus ir tirštas.

Avokadų aliejus skverbiasi į odą giliau nei bet kuris kitas aliejus ir dėl odą minkštinančių savybių idealiai tinka sausai ir brandžiai odai.

Avokadų aliejus turtingas vitaminų A, B1, B2, D ir E, riebiųjų rūgščių - omega 6, oleino, palmitino. Vitaminas E yra žinomas kaip stiprus antioksidantas, kovojantis su laisvaisiais radikalais ir taip padedantis nutolinti odos senėjimo požymius. Daug riebiųjų rūgščių turinčius aliejus oda itin gerai pasisavina.

Molio kaukė su avokadų aliejumi minkština, drėkina ir valo odą.

Avokadų aliejus labai naudingas nagų ir odelių priežiūrai. Aliejų įmasažuokite į nagus, nes jis apsaugo odeles nuo šerpetojimo, stiprina nagus ir mažina jų sluoksniavimąsi.

Naudojimas: Avokadų aliejų galite naudoti gryną arba skiesti su kitais kosmetiniais aliejais ir sukurti unikalius, tik Jūsų odai pritaikytus aliejų ir naudingųjų vitaminų kompleksus.

Patogesniam aliejaus naudojimui galite įsigyti pompą-dozatorių

Sudėtis: Riebalų rūgštys: palmitic acid (16%), palmitoleic acid (7%), oleic acid (60%), linoleic acid (14%), α-linoleic acid (1%). Phytosterols, vitamin E.

Susisiekite su mumis