Arbatmedžio (pražangialapių mirtenių) eterinis aliejus

3,70 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

SVARBU ŽINOTI

Poveikis emocijoms Tonizuoja, Susikaupimui, protiniam darbui
Poveikis aplinkai Valantys/dezinfekuojantys, Pirčiai, Antivirusiniai, Vabzdžius baidantys, Augalų priežiūrai
Kosmetikai ir masažams Veido kosmetikai, Plaukams, Kvėpavimui, Priešuždegiminiai
Pagal amžiaus grupes Besilaukiančioms/nėščiosioms, Vaikams 2-5 metų
Pagal išgaunamas augalo dalis Lapų
Pagal naudojimo būdą Eteriniai aliejai garinimui/difuzoriams, Naudoti ant odos, Inhaliacijoms, Veido kosmetikai
Sertifikavimas Neekologiškas, Laukinių augalų
Parfumerinė nata Viršutinė nata, Vidurinė nata
Išgavimo būdas Distiliavimo
KOSMETINĖS SAVYBĖS Dezinfekuojantys
Talpa 5, 10
Kilmės šalis Australija

APIE PREKĘ

ATSILIEPIMAI

Lotyniškas pavadinimas: Melaleuca alternifolia

Kilmės šalis: Australija

Sertifikatai: neekologiškas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Terpinene 4-ol, Gamma Terpinene, Alpha Terpinene, Para-Cymene, Cineol, Alpha Terpineol

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: lapai, šakelės

Aromatas: skvarbus, žemiškas, skleidžiasi šiltais, kamparingais potoniais.

Nata: viršutinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams. Naudokite arbatmedžio eterinį aliejų namų orui valyti - įlašinkite į vandenį plaunant grindis ar kitus paviršius. Garinkite patalpose, kur būna sergantys asmenys.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: arbatmedžio eterinis aliejus naudojamas priemonėse, atbaidančiose vabzdžius (uodus, erkes), priemonėse nuo spuogų, odos poroms valyti, priemonėse po skutimosi, nuo prakaitavimo, oro gaivikliuose, burnos skalavimo priemonėse, plaukų priežiūros priemonėse nuo pleiskanų.

Alchemija: arbatmedžio eterinis aliejus dera su cinamono, kvapiųjų šalavijų, gvazdikėlių, palergonijų, levandų, citrinų, miros, muskato, palisandro, rozmarinų, čiobrelių eteriniais aliejais.

Įspėjimai: nors dažnai teigiama, kad arbatmedžio eterinį aliejų galima naudoti gryną ant odos, rekomenduojama saugi maksimali koncentracija – 15%. 

Arbatmedžio arba pražangialapių mirtenių  (Malaleuca alternifolia) – vienas iš labiausiai pasaulyje paplitusių, mokslininkų ištirtų ir vartotojams pažįstamų eterinių aliejų, kuris dėl savo nuostabių savybių turėtų būti kiekvienuose namuose! Tai vienas iš eterinių aliejų, aromaterapeutų rekomenduojamų naudoti vaikams varvančių nosyčių sezono metu. Arbatmedžio aliejų dėl jo stiprių regeneruojančių savybių tinka naudoti esant nubrozdinimams, vabzdžių įkandimams.

Pasigaminkite mišinuką nosytėms: į  10 ml. nerafinuoto saldžiųjų migdolų aliejaus įlašinkite 6 lašelius arbatmedžio eterinio aliejaus, supurtykite. Vatos pagaliuku tepkite po nosyte ir vidines šnerves.

Susisiekite su mumis