Pušų eterinis aliejus, ekologiškas

3,85 €

-30%

5,50 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

SVARBU ŽINOTI

Poveikis emocijoms Nuotaikai
Poveikis aplinkai Valantys/dezinfekuojantys, Pirčiai, Antivirusiniai
Kosmetikai ir masažams Veido kosmetikai, Plaukams, Sportuojant/raumenims, sąnariams, Kvėpavimui, Priešuždegiminiai, Spazmolitiniai
Pagal išgaunamas augalo dalis Spygliuočių
Pagal naudojimo būdą Eteriniai aliejai garinimui/difuzoriams, Naudoti ant odos, Inhaliacijoms, Veido kosmetikai, Parfumerijai
Parfumerinė nata Viršutinė nata
Išgavimo būdas Distiliavimo

APIE PREKĘ

ATSILIEPIMAI

Lotyniškas pavadinimas: Pinus sylvestris

Kilmės šalis: Bulgarija

Sertifikatai: ekologiškas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Pinenes, Limonene

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: spygliai, šakelės, kankorėžiai

Aromatas: skvarbus, stiprus, gaivus, sakų.

Nata: viršutinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams. Naudokite pušų eterinį aliejų namų orui valyti - įlašinkite į vandenį plaunant grindis ar kitus paviršius. Labai mėgstamas naudoti pirtyje.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas priemonėse nuo spuogų, odos poroms valyti, priemonėse po skutimosi, oro gaivikliuose, plaukų priežiūros priemonėse, stiprinančiose plaukų šaknis, taip pat nuo pleiskanų.

Alchemija: pušų eterinis aliejus dera su kedrų, rozmarinų, levandų, šalavijų, gauruotųjų švitrūnų, kadagių ir kitais eteriniais aliejais.  

Įspėjimai: Naudoti nedideliais kiekiais, nes padauginus gali sudirginti odą. Ypač jautriai odai pušų eterinis aliejus turi būti naudojamas gerai atskiestas baziniu aliejumi. Nėštumo metu reikėtų vartoti itin mažomis dozėmis ir gerai atskiestą.

Susisiekite su mumis