Kėnių (sibirinių) eterinis aliejus

3,50 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

SVARBU ŽINOTI

Poveikis emocijoms Nuotaikai
Poveikis aplinkai Valantys/dezinfekuojantys, Pirčiai, Antivirusiniai, Augalų priežiūrai
Kosmetikai ir masažams Veido kosmetikai, Sportuojant/raumenims, sąnariams, Kvėpavimui
Pagal išgaunamas augalo dalis Spygliuočių
Pagal naudojimo būdą Eteriniai aliejai garinimui/difuzoriams, Naudoti ant odos, Inhaliacijoms, Veido kosmetikai, Parfumerijai
Parfumerinė nata Viršutinė nata, Vidurinė nata
Išgavimo būdas Distiliavimo

APIE PREKĘ

ATSILIEPIMAI

Lotyniškas pavadinimas: Abies siberica

Kilmės šalis: Rusija, Sibiras

Sertifikatai: laukinis

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Bornyl Acetate, Delta-3-Carene, Alpha-Pinene, Camphene

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: spygliai

Aromatas: stiprus, gaivus, medienos

Nata: vidurinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai,parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, masažams, kompresams, įtrinimams.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas priemonėse po skutimosi, priemonėse nuo prakaitavimo, oro gaivikliuose, vyriškuose kvepaluose, muilų gamyboje.

Alchemija: dera su bazilikų, bergamotės ir kitais citrusais, kedro, labdano, kipariso, levandų, mirtų, frankinsenso, rozmarino, pačiulės eteriniais aliejais.

Įspėjimai: nenaudoti einant į saulę.

Susisiekite su mumis