Kadagių uogų eterinis aliejus

8,90 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

BA2011-3

Apie prekę

Charakteristikos

Komentarai

Talpa 3ml

Lotyniškas pavadinimas: Juniperus communis

Kilmės šalis: Makedonija

Sertifikatai: neekologiškas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai)alpha-Pinene, Sabinene, Limonene, Myrcene

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: uogos

Aromatas: spygliuočių, malonus, šiltas, su terpentino potoniais

Nata: viršutinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams. Naudokite kadagių uogų eterinį aliejų namų orui valyti - įlašinkite į vandenį plaunant grindis ar kitus paviršius. Garinkite patalpose, kur būna sergantys asmenys. 

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas naminių gyvūnų kosmetikos priemonėse, atbaidančiose erkes ir blusas; priemonėse riebiai odai, spuoguotai odai, uždegimo pažeistai odai su atviromis poromis, esant aknei, egzemai, pleiskanoms. Kadagių uogų eterinis aliejus dažnai sutinkamas plaukų priežiūros priemonėse kaip ingredientas, stabdantis plaukų slinkimą, lūžinėjimą, esant pleiskanojimui.

Alchemija: kadagių uogų eterinis aliejus dera su bergamočių, kedro, kiparisų, greipfrutų, palergonijų, levandų, žaliųjų citrinų, citrinų, citrinžolės ir vetiverijų eteriniais aliejais.

Įspėjimai: nenaudoti gryno ant odos! Kadagių uogų eterinį aliejų reikėtų vengti naudoti nėštumo metu. Naudoti mažais kiekiais ir būtinai skiestą su baziniu aliejumi.

Parfumerinė nata Vidurinė nata

Susisiekite su mumis