Gvazdikėlių eterinis aliejus

3,28 €

-20%

4,10 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

BA2009-5

Apie prekę

Charakteristikos

Komentarai

Lotyniškas pavadinimas: Syzygium aromaticum

Kilmės šalis: Indonezija

Sertifikatai: neekologiškas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai)

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: lapai, žiedpumpuriai

Aromatas: skvarbus, šiltas, prieskoninis

Nata: viršutinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams. 

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas priemonėse, atbaidančiose vabzdžius (uodus, erkes), priemonėse nuo spuogų. Gvazdikėlių eterinis aliejus yra vienas iš ingredientų gaminant burnos skalavimo skysčius ir pastas. Gvazdikėlių aliejus naudojamas kosmetikos produktuose, kurie kovoja su priešlaikiniu senėjimu, raukšlėmis, jautria paakių oda, nes gvazdikėliai pasižymi odą regeneruojančiomis, stimuliuojančiomis, skaistinančiomis savybėmis.

Alchemija: gvazdikėlių eterinis aliejus dera su bazilikų, rozmarinų, rožių, cinamonų, greipfrutų, citrinų, muskatų, pipirmėčių apelsinų, levandų ir pelargonijų eteriniais aliejais.

Įspėjimai: Gvazdikėlių eterinis aliejus labai intensyvus, todėl jį būtina skiesti augaliniu aliejumi. Nenaudoti žmonėms, kurių jautri oda. Nėštumo metu naudoti negalima.

Gvazdikėlis yra visžalis medelis, kurio žiedai pasižymi įvairiomis naudingosiomis savybėmis. Gvazdikėliuose gausu mineralų, tokių kaip kalcio, vandenilio chlorido rūgšties, geležies, fosforo, natrio, kalio ir vitamino A bei C.

Gvazdikėlių eterinis aliejus, atskiestas su augaliniu aliejumi, labai tinka viso kūno masažams, ypač anticeliulitiniams.

Parfumerinė nata Vidurinė nata

Susisiekite su mumis