Muskatų eterinis aliejus

4,50 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

Apie prekę

Charakteristikos

Komentarai

Lotyniškas pavadinimas: Myristica fragrans

Kilmės šalis: Indonezija

Sertifikatai: neekologiškas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Alpha-Pinene, beta-Pinene, 4 Carvomenthenol, d-Limonene

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: vaisiai

Aromatas: šiltas, prieskoninis, medienos

Nata: viršutinė-vidurinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams, pirtyse.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas plaukų priežiūros priemonėse stiprinančiose plaukus, todėl rekomeduojama daryti galvos masažus nedidelėmis dozėmis maišant su baziniu aliejumi.

Alchemija: puikiai tinka su kvapiaisiais šalavijais, juodaisiais pipirais, cinamonu, gvazdikėliais, kalendra, kiparisu, frankincensu, citrina, laimu, apelsinu, pačiuliu, rozmarinu ir arbatmedžiu.

Dėmesio! Nenaudoti nėštumo metu. Per dažnas aliejaus naudojimas taip pat gali per daug stimuliuoti širdį.

Parfumerinė nata Vidurinė nata

Susisiekite su mumis