Premijos taškai registruotiems pirkėjams!  l   Nemokamas pristatymas į paštomatus nuo 35€

Veido prausiklis jautriai odai FRUIT ENZYME + PHA

Veido prausiklis jautriai odai FRUIT ENZYME + PHA

Veido prausiklis jautriai odai su PHA rūgštimis ir vaisių enzimais, skirtas švelniam odos šveitimui, nešvarumų šalinimui.  Naudojant šį prausiklį oda taps skaistesnė ir elastingesnė, o poros pastebimai švaresnės.

  • natūralios polihidroxi (PHA) rūgštys švelniam odos valymui ir drėkinimui;
  • vaisių enzimai - odos tonuso ir tekstūros pagerinimui;
  • rekomenduojame naudoti prieš pigmentaciją

16,90 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 1 premijos tašką. Jūsų krepšelyje bus 1 taškas kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,70 €.

PREKĖS INFORMACIJA

Veido prausiklis su PHA rūgštimis ir enzimais – švariai, sudrėkintai ir švytinčiai odai

Kuo šis produktas ypatingas?

Prausiklio sudėtyje naudojame pačias švelniausias rūgštis - polihidroksi arba PHA rūgštis (gluconolactone). PHA rūgštys švelniai šveičia odos paviršių, užtikrina optimalų odos atsinaujinimą be jokio dirginimo. Šios rūgštys taip pat drėkina, gerina odos tonusą ir tekstūrą. PHA sudarančios molekulės veikia tik odos paviršių ir tokiu būdu padeda prieš pigmentaciją.

Prausiklio sudėtyje esantys vaisių enzimai švelniai, tačiau efektingai šveičia odos paviršių, gerina veido odos tonusą ir tekstūrą, suteikia natūralaus švytėjimo, šalina negyvas odos ląsteles. 

Kaip ir visuose prausikliuose naudojame tik švelnius, biologiškai suyrančius ploviklius, kurie nesausina, nedirgina odos ir yra draugiški aplinkai.

Kokiai odai skirtas?

Prausiklį su PHA rūgštimis bei vaisių enzimais rekomenduojame pigmentuotai, jautriai, sausai, dehidratavusiai, brandžiai, papilkėjusiai, tonusą praradusiai odai. Niekada nebandėte rūgštinės kosmetikos? Tai puikus pasirinkimas pirmąjai pažinčiai su efektyviosiomis rūgštimis.

Kaip naudoti?

Švelniai masažuojant pirštų galiukais įtrinkite prausiklį į drėgną odą, nuplaukite šiltu vandeniu. Tinka naudoti ryte ir vakare.

Aktyviosios medžiagos:

PHA (polihidroksi) rūgštys - gluconolactone: jos ne tik labai efektyvios, bet ir mažiau dirginančios odą nei prausikliai su AHA ar BHA rūgštimis.

Vaisių enzimai - unikalus granatų, žvaigždžių vaisių, pasiflorų, kivių, mangostano, ananasų, ličių, indinio zizifo ir guavos ekstraktų mišinys, kuris švelniai, tačiau efektingai šveičia odos paviršių, gerina veido odos tonusą ir tekstūrą, suteikia natūralaus švytėjimo, šalina negyvas odos ląsteles, taip spartindamas regeneracinius odos procesus. 

Odos tipas Tinka visų tipų odai
Pagrindinės veikliosios medžiagos Vaisių enzimai, PHA rūgštys
Talpa 200ml

INGREDIENTS: Aqua, Cocamidopropyl betaine, Gluconolactone, Caprylyl/capryl glucoside, Lauryl glucoside, Averrhoa carambola fruit extract, Passiflora incarnata fruit extract, Actinidia chinensis fruit extract, Garcinia mangostana fruit extract, Ananas sativus fruit extract, Punica granatum fruit extract, Litchi chinensis fruit extract, Zizyphus jujuba fruit extract, Psidium guajava fruit extract, Maltol, Xanthan gum, Leuconostoc/Radish root ferment filtrate, Polyquaternium-80

Kosmetikos gaminio tinkamumo naudoti terminas: kaip nurodyta ant pakuotės.

Susijusios prekės
Žmonės, kurie pirko, pirko ir...
Vilnius
Kaunas
Partneriai
BIOCOS
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

BIOCOS
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Vilnius
BIOCOS
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Kaunas
BIOCOS
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Partneriai