Kalendrų sėklų eterinis aliejus

5,50 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

Apie prekę

Charakteristikos

Komentarai

Kilmės šalis: Ukraina

Lotyniškas pavadinimas: coriandrum sativum

Chemotipas: linalool, alpha pinene

Išgavimo būdas: distiliavimas

Augalo dalis: sėklos

Aromatas: saldus,prieskoninis, medžio

Nata: vidurinė

Panaudojimo būdai:  aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams. 

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: aliejus turi analgetinį ir šildomąjį poveikį, todėl naudojamas masažiniuose aliejuose. Dėl antigrybelinių savybių apsaugo odą nuo infekcijų ir naikina blogą kvapą, todėl naudojamas dezodorantuose ir dantų pastose. 

Alchemija: kalendrų aliejus dera su bergamočių, juodųjų pipirų, cinamono, kardamonų, šalavijų, gvazdikėlių, frankincenso, kardamono, imbierų, šalavijų, kiparisų, greipfrutų, jazminų, citrinų, nerolio, muskatų, apelsinų, palmarozų, petitgreinų, ranvintsarų, vetiverijų, sandalmedžio, elang ylang, pušų eteriniais aliejais. 

Aukštis 100
Veido odos tipas Normali
Savybės Tonizuojantys, Dezinfekuojantys
Parfumerinė nata Vidurinė nata

Susisiekite su mumis