Petitgreinų – lapų (EKO) eterinis aliejus

5,80 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

SVARBU ŽINOTI

Poveikis emocijoms Ramina/atpalaiduoja, Nuotaikai
Poveikis aplinkai Valantys/dezinfekuojantys
Kosmetikai ir masažams Veido kosmetikai, Plaukams, Priešuždegiminiai, Spazmolitiniai
Pagal amžiaus grupes Besilaukiančioms/nėščiosioms, Kūdikiams, Vaikams 2-5 metų
Pagal išgaunamas augalo dalis Lapų
Tinka gyvūnams Šunims
Pagal naudojimo būdą Eteriniai aliejai garinimui/difuzoriams, Naudoti ant odos, Inhaliacijoms, Veterinarijai, Veido kosmetikai, Parfumerijai
Sertifikavimas Ekologiškas
Parfumerinė nata Viršutinė nata, Vidurinė nata
Išgavimo būdas Distiliavimo

APIE PREKĘ

ATSILIEPIMAI

Lotyniškas pavadinimas: Citrus aurantium

Kilmės šalis: Paragvajus

Sertifikatai: ekologiškas, Soil Association sertifikuotas

Chemotipas: Linalyl acetate, linalool, alpha-terpineol

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: lapai

Aromatas: šviežias, gėliškas, citrusinių vaisių aromatas,su saldžiu atspalviu

Nata: viršutinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams. 

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas priemonėse riebios odos sebumui reguliuoti, aknei. Priemonėse riebioms pleiskanoms mažinti.

Alchemija: Puikiai dera su kitais citrusinių vaisių aliejais, cinamonu, eukaliptu, pelargonija ir citrinžole.

Petitgreinų eterinis aliejus yra išgaunamas iš tų pačių karčiavaisių citrinmedžių, kaip ir nerolis. Distiliacijai yra naudojami lapai, o nerolio aliejuje – žiedai.

Susisiekite su mumis