Rožių otas (absoliutas)

28,00 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 2 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 2 taškai kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,60 €.

SVARBU ŽINOTI

Poveikis emocijoms Balansuoja/harmonizuoja, Ramina/atpalaiduoja, Miegui, Nuotaikai, Streso valdymui
Kosmetikai ir masažams Veido kosmetikai, Priešraukšliniai
Pagal amžiaus grupes Besilaukiančioms/nėščiosioms, Gimdyvėms/žindančioms, Kūdikiams, Vaikams 2-5 metų
Pagal išgaunamas augalo dalis Gėliniai (žiedų)
Tinka gyvūnams Šunims, TOP-20 gyvūnams
Pagal naudojimo būdą Eteriniai aliejai garinimui/difuzoriams, Naudoti ant odos, Inhaliacijoms, Veterinarijai, Veido kosmetikai, Parfumerijai
Sertifikavimas Neekologiškas
Parfumerinė nata Vidurinė nata
Išgavimo būdas Ekstrakcija

APIE PREKĘ

ATSILIEPIMAI

2 ml.

100 % grynas absoliutas.

Lotyniškas pavadinimas: Rosa Damask / Rose Otto

Kilmės šalis: Bulgarija

Sertifikatai:

Chemotipas: BeGeranic (Acid), Citronellol, Geraniol, Farnesol, Nerol (Alcohols), Eugenol (Phenol), Myrcene (Terpene)

Išgavimo būdas:

Augalo dalis: žiedai

Aromatas: šviežias, šiltas, gėliškas, saldus

Nata: viršutinė-vidurinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams. 

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: rožių aliejų galima naudoti įvairiose kosmetikos priemonėse tiek dėl jo poveikio, tiek dėl prabangaus aromato. Rožių eterinis aliejus plaukų priežiūros priemonėse padeda stiprinti plaukų šaknis. Odos priežiūros priemonėse naudojamas kaip tonizuojantis, stangrinantis odą, sutraukiantis kapiliarus, stabdantis priešlaikinį senėjimą aktyvusis ingredientas. 

Alchemija: rožių absoliutas dera su pelargonijų, jazminų, gvazdikėlių, ylang ylang, frankincenso, citrusų, levandų, santalmedžio, imbierinių citrinžolių ir kt. eteriniais aliejais.

Įspėjimai: Netinka garinti difuzoriuose! Reikėtų vengti pirmuosius 3 nėštumo mėnesius, o vėlesniais mėnesiais galima naudoti tik labai mažas jų dozes (1-1,5 % rožių aliejų). Jeigu anksčiau yra buvęs persileidimas šių aliejų negalima naudoti visiškai.

Susisiekite su mumis