Net 10% grįžta premijos taškais registruotiems pirkėjams!  l   Nemokamas pristatymas į paštomatus nuo 35€

Kyphi smilkalų gamybos dirbtuvės

Kyphi smilkalų gamybos dirbtuvės

Kvietimas į kvepalų/smilkalų Kyphi gamybą kūrybinėse dirbtuvėse Vilniuje ir Kaune, kurių metu dalyviai išmoks ir pasigamins Kyphi kvepalus/smilkalus.

*Įsigiję kuponą į dirbtuves, registracijos metu galėsite pasirinkti norimą temą: aromaterapija, parfumerija Kyphi kvepalų/smilkalų ar kosmetikos gamyba.

45,00 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 4 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 4 taškai kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 4,00 €.

PREKĖS INFORMACIJA

Rodos, apie parfumeriją jau žinome daugybę istorijų ir faktų, ir net tai, kad žodis kvepalai/perfume yra kilęs iš lotyniško žodžio perfumum - per dūmus, smilkstant. O Jums ar teko detaliau pasidomėti to laikmečio istorija, pamatyti ir užuosti dar senovėje ir iki šių laikų naudojamas aromatingas medžiagas, sujungti jas į vieną darnų junginį?

Pasitelkus istorinius šaltinius, mokslininkų studijas, knygas, žinynus mes kartu nusikelsime keliais tūkstantmečiais atgal ir patirsime tą nepakartojamą jausmą, jausmą pilną magijos ir įdomių faktų.

Tad kviečiame į pirmąsias Lietuvoje kvepalų/smilkalų gamybos viešas dirbtuves, kur bent trumpam pabūsime archeologais, alchemikais, liekoriais, parfumeriais, o sujungus prabangiųjų frankincenso, miros, mastikos ir kt. dervų, tauriosios santalo medienos, kvapiųjų prieskonių, ajero ir iriso šaknų, bičių sunešto pievų medaus bei rūšinio vyno derinius - pasigaminsime kvapnius KYPHI smilkalus. Išgirsite ir apie šių brangenybių kilmę, simbolines reikšmes bei jų panaudojimo paskirtis.

Dirbtuves veda parfumerė Giedrė Juozapavičienė

Trukmė – 1 val. 30 min (max. 2 val). Dirbtuvių kaina 45 Eur.

Į kainą įskaičiuotos visos priemonės ir sukurtas gaminys. Renginio metu gali būti fotografuojama (jei nepageidaujate, kad būtumėte fotografuojami, prašome informuoti lektorę bet kuriuo metu iki renginio pabaigos).

Dirbtuvėse dalyvių skaičius ribotas, todėl dirbtuves būtina registruotis iš anksto! Dirbtuvių datos skelbiamos žemiau.

Registracija +37060403261 arba vilnius@biocos.lt

Užsiregistravus į dirbtuves, apie neatvykimą būtina pranešti 24 val. iki dirbtuvių pradžios, kitaip dovanų kuponas bus laikomas panaudotu.

ARTIMIAUSIOS DATOS

VILNIUJE Vytauto g. 6, telefonas registracijai: +370 604 03261

  • Data derinama

Kvietimas galioja 6 mėnesius nuo įsigijimo.

Dėmesio! Kvietimą atsiunčiame el.paštu (*.pdf formatu). Jeigu norėtumėte gauti spausdintą kvietimą į pamoką, pasirinkite užsakymą atsiimti Vilniaus arba Kauno firminėse parduotuvėse. Nemokamas pristatymas dovanų kuponams netaikomas. 

Jeigu kvietimas - dovana, užsakymo metu pastabose prašome įrašyti vardą žmogaus, kuriam skirtas dovanų kuponas! 

Susijusios prekės
Žmonės, kurie pirko, pirko ir...
Vilnius
Kaunas
Partneriai
BIOCOS
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

BIOCOS
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Vilnius
BIOCOS
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Kaunas
BIOCOS
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Partneriai