3 serumų receptai su natūraliais augalų CO2 ekstraktais

Serumas nuo raukšlių su šaltalankių uogų CO2 ekstraktu

1 žingsnis: į buteliuką atsargiai įpilkite erškėtuogių ir jojobos aliejus bei šaltalankių uogų CO2 ekstrakto. Jei naudojate, supilkite pasirinktus eterinius aliejus.

2 žingsnis: užsukite dangtelį ir švelniai pakratykite buteliuką, kad sumaišytumėte visus ingredientus.

Masažiniais judesiais paskirstykite kelis lašus serumo ant švarios veido ir kaklo odos. Šis natūralių produktų mišinys ne tik sumažins raukšlių formavimąsi, bet ir pagerins odos elastingumą, paspartins odos ląstelių regeneraciją.

Serumas brandžiai odai su erškėtuogių sėklų CO2 ekstraktu


1 žingsnis: supilkite visus ingredientus į 100 ml. buteliuką ir pakratykite. Gautą mišinį įpilkite į mažesnį buteliuką su pipete, taip bus patogiau naudoti, aliejai lėčiau oksiduosis, ilgiau išlaikys savo teigiamas savybes.

Nedidelį kiekį serumo įtrinkite į nuvalytą veido ir kaklo odą. Mišinys yra geras drėkiklis, gerai susigeria į odą, nepalieka riebumo pojūčio, sulėtina priešlaikinį senėjimą, sumažina raukšlių formavimąsi.


serumas

Naktinis serumas su granatų sėklų CO2 ekstraktu

1 žingsnis: į buteliuką atsargiai įpilkite visus ingredientus.

2 žingsnis: užsukite dangtelį ir švelniai pakratykite buteliuką, kad sumaišytumėte ingredientus.

Masažiniais judesiais paskirstykite kelis lašus serumo ant veido ir kaklo odos. Serumas padidina kolageno gamybą, kuris užtikrina odos tamprumą ir elastingumą, naudojamas kaip profilaktinė priemonė stabdanti odos senėjimą, skatina odos regeneraciją.

Gaminant naudokite tik šalto spaudo spaudimo nerafinuotus aliejus, kurie išsaugo naudingiausias aliejaus savybes.