Augalinis glicerinas

Glicerinas Padidinti

Augalinis glicerinas

Glicerinas - tai 100% natūralus drėkiklis, absorbuojantis ir išlaikantis odoje drėgmę, pritraukiantis jos iš gilesnių odos sluoksnių. Todėl glicerinas itin tinkamas sausos ar jautrios odos priežiūros priemonėse.

PREKĖS INFORMACIJA

Kosher sertifikuotas

INCI Vegetable Glycerine

Galiojimas 18-24 mėn

Augalinis glicerinas - tai bekvapis, bespalvis skystis, pagamintas iš kokosų aliejaus. Glicerinas - tai 100% natūralus drėkiklis, absorbuojantis ir išlaikantis odoje drėgmę, pritraukiantis jos iš gilesnių odos sluoksnių. Todėl glicerinas itin tinkamas sausos ar jautrios odos priežiūros priemonėse, padeda esant psoriazei, bėrimams, praguloms.

Glicerinas plačiai naudojamas:

  • Odos ir higienos priežiūros priemonėse;
  • Plaukų priežiūros priemonėse;
  • Šampūnuose ir įvairiuose valikliuose.
  • Kaip alkoholio pakaitalas augalinėse tinktūrose.

Rekomenduojama glicerino dėti 1-40% į vandeninę fazę. Kremuose, losjonuose, pieneliuose naudokite iki 5%. Taip pat iki 3% glicerino galite sumaišyti su hidrolatu ir naudoti intensyvesniam odos drėkinimui. Didesnis glicerino kiekis produktą gali padaryti klampiu ir lipniu. Nerekomenduojama naudoti glicerino nenuplaunamuose kondicionieriuose, nes gali turėti sausinantį poveikį.

Biocos academy parduotuvės
Vilnius
BIOCOS academy
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  nedirba

VII:  nedirba

BIOCOS academy
Verkių g. 31C, Vilnius (Outlet Park) 09108 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-19:00

VII:  10:00-15:00

Kaunas
BIOCOS academy
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  10:00-14:00

VII:  nedirba

Partneriai
Mielai atsakysime į visus kylančius klausimus