Alavijų gelis

7,90 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 1 premijos tašką. Jūsų krepšelyje bus 1 taškas kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,30 €.

Apie prekę

Komentarai

Kilmės šalis: Ispanija

Cheminiai alavijų (alijošiaus) tyrimai atskleidė, jog jo sudėtyje yra daugiau kaip 200 natūraliai susidariusių mineralų, vitaminų, amino rūgščių, proteinų ir kitų medžiagų. Tačiau bene svarbiausia alijošiaus savybė - 80 % alavijų sudėties sudaro vanduo. Dėl šios priežasties alijošius natūraliai, bet intensyviai drėkina odą.

Kosmetikoje alavijas naudojamas, norint:

  • nuraminti sudirgusią, pažeistą, nudegusią odą;
  • natūraliai drėkinti, sušvelninti odą;
  • esant lūpų pūslelinei;
  • pagreitinti odos regeneraciją po žaizdelių, nudegimų, aknės;
  • sumažinti odos patinimus, niežėjimą;
  • sustiprinti apsaugą nuo saulės;
  • padidinti odos elastingumą;

Alavijo sultys yra iš ekologiško Ispanijos ūkio.

Alavijų gelis – natūralus išsigelbėjimas riebią odą turintiems žmonėms, nes padeda drėkinti odą ir sutraukti poras, tačiau nepalieka riebumo jausmo.  Alavijų gelis gali būti naudojamas ir sausai odai, nes puikiai atgaivina.

Alijošiui susigėrus, ant jo galima tepti maitinantį ar kitokį kremą, jis puikiai nuramins ir po skutimosi sudirgusią odą.

Naudojamas kūnui palaiko nuolatinę drėgmę odoje. Tinka tepti po įkandimų ar depiliacijos, odos paviršiniams pažeidimams.

Sudėtis: Aloe barbadensis, Potassium sorbate, Xantan gum, Citric acid ir nieko daugiau.

Laikyti šaldytuve.

Plačiau apie alijošių skaitykite delfi straipsnį.

Susisiekite su mumis