Premijos taškai registruotiems pirkėjams!  l   Nemokamas pristatymas į paštomatus nuo 35€

Agarmedžio (ūdo) eterinis aliejus 10% etanolyje, 2 ml

Agarmedžio (ūdo) eterinis aliejus 10% etanolyje, 2 ml Padidinti

Tik internetu arba Vilniuje

Agarmedžio (ūdo) eterinis aliejus 10% etanolyje, 2 ml

BIOCOS agarmedžio aliejus apgaubia ilgai išliekančia saldžia šiluma, giliu, tauriu ir nuostabiu medienos aromatu, dūmų, gintaro spalvos smilkalų, medaus, tabako atspalviais ir jausmingomis gyvūniškomis natomis, primenančiomis muskusą.

31,00 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 3 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 3 taškai kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 2,10 €.

PREKĖS INFORMACIJA

Bot: Aquilaria crassna Pierre ex Lecomte

Kilmės šalis: Vietnamas

Ekologiškas: NE

Išgavimo būdas: distiliacija vandens garais

Augalo dalis: medžio šerdis

Aromatas: Itin ilgalaikis saldus, šiltas, gilus, taurus medienos aromatas, su dūmų, gintaro, smilkalų, medaus, tabako atspalviais ir jausmingomis gyvulinėmis natomis, primenančiomis muskusą.

Nata: bazinė, puikus fiksatorius

Alchemija: dera su juodųjų pipirų, kardamonų, kedrų, frankincense, pelargonijų, jazminų, labdano, pačiulių, rožių, santalo, tabako, vanilės, vetiverijų, ylang ylang eteriniais aliejais.

Agarmedžio eterinis aliejus gaunamas distiliuojant Aquilaria genties medžio šerdį. Šioje gentyje yra gausybė medžių rūšių, kurių pavadinimai skiriasi priklausomai nuo augimvietės: Kambodžoje, Laose, Tailande, Vietname (A. crassna); Filipinai (A. filaria), šiaurės rytų Indija, Birma, Malaizija, Sumatra, Borneo (A. agallocha). Tačiau šios retos ir labai vertinamos medžiagos, oud klasės aliejaus šaltinis yra tik tie medžiai, kurie buvo užkrėsti parazitiniu grybeliu (Phialophora parasitica). Dėl infekcijos medžiai ima gaminti aliejinę dervą, kuri po kelerių metų tampa tamsi ir labai aromatinga. Aliejingosios dervos kaupiasi tiek, kad ji “paskandina” užkrėstą medieną, todėl japonai ją vadina jinkoh – „skęstanti mediena“, o Kinijoje – ch'en hsiang – „skęstantys smilkalai“. Smilkalų pramonė sudaro pagrindinį komercinį agarmedžio panaudojimą – tai viena seniausių ir žinomiausių Tolimųjų Rytų smilkalų medžiagų. 

Medžiai, iš kurių gaunamas BIOCOS agarmedžio eterinis aliejus, yra iš Vietnamo miško, kuriame jie tvariai kertami ir periodiškai atsodinami. Medžiai skiepijami rankomis, kai jiems sukanka 10 metų; medžiai pjaunami distiliavimui po to, kai infekcijai buvo leista plisti 2 metus.

BIOCOS agarmedžio aliejaus tiekėjas užtikrina, kad šis aliejus buvo eksportuotas legaliai.

Rūšiavimo informacija:

  • Buteliukas – stiklas
  • Kamštelis, lašintuvas – plastikas
  • Etiketė – plastikas PVC

Aromaterapinės savybės: 

Kurtas Šnaubeltas apie agarmedžius rašo, kad jų kvapas skatina protinį ir dvasinį susimąstymą, grąžina žmogui pirmykštę gamtos jėgų baimę. Ir kitur teko skaityti, kad agarmedžio aromatase nukelia mus mintimis į įsivaizduojamus senovės laikus.

Parfumerinės savybės: 

BIOCOS agarmedžio aliejus apgaubia ilgai išliekančia saldžia šiluma, giliu, tauriu ir nuostabiu medienos aromatu, dūmų, gintaro spalvos smilkalų, medaus, tabako atspalviais ir jausmingomis gyvūniškomis natomis, primenančiomis muskusą. Džiūstant aromatas saldėja, tampa dar labiau muskusinis. Štai toks jis - agarmedis – turtingas, subalansuotas, sudėtingas, nepamirštamas ir be galo nuostabus!

Naudojimas: agarmedžio eterinis aliejus naudojamas TIK parfumerijoje!

Susijusios prekės
Žmonės, kurie pirko, pirko ir...
Vilnius
Kaunas
Partneriai
BIOCOS
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

BIOCOS
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Vilnius
BIOCOS
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Kaunas
BIOCOS
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Partneriai